> a.filipowska napisał/a:
> A ja mogę potwierdzić, że picie wody w ilościach masakralnych, tzn. min. 2 litry dziennie rzeczywiście działa. Moja waga w pewnym momencie zaczęła iść w górę i nie pomagały ćwiczenia ani odmawianie sobie pieczywa czy słodyczy. I koleżanka przekonała mnie wtedy, że może to być problem z gromadzeniem się wody w organizmie. Jakoś nigdy nie chciało mi się wierzyć, że takie picie wody może pomóc,a potwierdzam - działa. Pierwsze trzy dni były straszne, bo chodziłam co chwila do ubikacji i czułam się aż napuchnięta z wielkim brzuchem. Ale po 2 tygodniach zeszło mi prawie 3 kilo i już nie wróciło, a ja poczułam się sama ze sobą po prostu lepiej Polecam.
Czytałam, że podobno do wody dobrze jest dodać cytrynę bo oczyszcza organizm z toksyn.
Ja miałam problem z wypiciem tych dwóch litrów, przez to mój organizm był nieodpowiednio nawodniony...no ale teraz staram się jednak pilnować, no i dodaję cytrynę do wody:) Chyba faktycznie daje to lepsze efekty bo czuję się o wiele lepiej, no i nie jest mi tak mdło jak piję samą:D
Ostatnio edytowany przez jenniferPL (2017-11-17 17:38:06)