2,426

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Bardzo dobry, bo wieczorem idziemy na uroczystą kolację z narzeczonym:) To nasza 2. rocznica poznania

2,427

Ja dzisiaj również dobry, bo jestem po udanych zakupach w Rossmannie big_smile A wieczorem zabieram mamę do kina na przyśpieszony Dzień Matki smile

2,428

Jaka ulga, ze już dziś zaczyna się weekend...

2,429

A ja czekam na najbliższy, dłuższy weekend, oby pogoda dopisała

2,430

nastrój? dziś zdecydowanie "barowy" sad

tęsknię za słońcem!!!

2,431

ja też prawie zasypiam mimo że jeszcze wczesna godzina...

2,432

Zmęczona jestem strasznie. Mam problemy z koncentracją. Nie mogę się skupić na nauce. sad

2,433

A co jest przyczyną tego rozkojarzenia?....

2,434

Pogoda jest tak dobijająca, że nic się nie chce. Na szczęście wczoraj oddałam do sprawdzenia swoją pracę magisterską, więc można trochę poodpoczywać. Ale co to za odpoczynek w strugach deszczu? Na dodatek lata helikopter i monitoruje stan Odry. Pięknie jest... hmm

2,435

Ja tam nie lubię upałów i jeśli jest ok. 20 stopni, bez deszczu i wiatru, to wolę taką pogodę niż +35...

2,436

[quote=Ksymena]A co jest przyczyną tego rozkojarzenia?....[/quote]

Za dużo obowiązków. Wyczerpująca sesja, praca, dom. Ale już jestem po sesji. Więc można by pomyśleć o odpoczynku.

Dziś by się szczególnie przydał, bo kiepsko się czuję. Coś mnie głowa od samego rana boli sad Chyba biometr mam niekorzystny.

2,437

To nie biomet tylko przemęczenie. Nie trzeba było być sobie beztroską studentką? Na męża byłby dobry czas ale po studiach:)

2,438

Ta jesienna pogoda nie nastraja optymistycznie, dziś  ciągle ziewam...

2,439

Całkiem niezły, przecież za 3 dni weekend:)

2,440

[quote=Zafira]To nie biomet tylko przemęczenie. Nie trzeba było być sobie beztroską studentką? Na męża byłby dobry czas ale po studiach:)[/quote]

Bardziej od Męża męcząca jest praca i sesja smile A nawet nie tyle sama praca, co dojazd i powrót z niej. Nie lubię jeździć kiedy jest duży ruch, a na "mojej" trasie jest olbrzymi hmm

2,441

Co to znaczy "myśleć o kimś wakacyjnie" ?

2,442

Wg mnie to chyba "gorąco" big_smile
Masz kogoś takiego na myśli?

2,443

Raczej dostałam takiego maila i nie do końca potrafię go interpretować. Bo autor zaskoczył mnie już samym faktem przysłania maila, to po pierwsze. Po drugie jego tematyką (bardzo wakacyjną). Po trzecie tym dziwnym wyrażeniem. Hmm...

2,444

Ludzie na wakacjach są bardziej wyluzowani, a że myślą "wakacyjnie" o kimś, to może tak z braku innych poważnych przemyśleń?... Ja bym się tak tym nie przejmowała, jeśli odpiszesz to w dalszych mailach ten ktoś może będzie mniej tajemniczy i napisze co miał na myśli wink

2,445

Nie zamierzam odpisać tongue A przynajmniej nie teraz. Zresztą nie powinnam tego w żaden sposób ciągnąć czy podsycać. W tej relacji, to ja jestem na trudniejszej pozycji, więc nie mogę sobie pozwolić, na przeszarżowanie, ani na zbyt dużo z jednej czy drugiej strony. Staram się to kontrolować, choć nie wiem, na ile potrafię.
Na razie jest łatwiej. Przez kilka miesięcy raczej nie będzie okazji do spotkania. Więc trochę moje myśli się uspokoją i sama nabiorę dystansu.
Z jednej strony mógłby to być ciekawy flirt, ale z drugiej niebezpieczny... Dlatego mnie to trochę kręci... Ehh...

2,446

Niebezpieczny, bo jak się mąż dowie, to stracisz górne jedynki...? No to lepiej zapomnij o wielbicielu i gotuj mu dobre obiadki, oby zupa nie była za słona... big_smile

2,447

Czegoś brakuje w Twoim związku, że takie maile od innych mężczyzn robią na Tobie wrażenie..?

2,448

Obiadki akurat gotuje Mąż big_smile Bo przeważnie to on jest w domu o bardziej obiadowej porze niż ja smile

W moim związku nie brakuje niczego. Ale trochę adrenaliny zawsze kręci. Tamten facet, ma w sobie coś co mnie intryguje. Darzę go ogromną sympatią. Ma swoją pasję, która początkowo wzbudzała we mnie strach, a teraz ciekawość. Lubię słuchać kiedy o tym mówi. I tyle. Zresztą, która kobieta nie lubi flirtować? tongue

2,449

Z tego co kojarzę to jesteś żoną chyba od niecałego roku... i już szukasz adrenaliny...? Myślałam że tak się dzieje dopiero po paru latach małżeństwa...

2,450

Nie szukam adrenaliny smile To jest znajomość jeszcze sprzed ślubu... Już wtedy była nietypowa, intrygująca. I co jakiś czas intryguje na nowo. Nie jestem tylko pewna na ile to dzieło przypadku, a na ile świadoma działalność owego pana. Nie szukam nikogo na boku, ani nie zamierzam dopuścić, aby ta dziwna relacja wyszła poza ramy czegoś platonicznego.