Odp: Ulubiony zapach?
No wiesz, najładniej to one pachną osobno
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A bo tak to jest z tymi zestawami do komponowania
Ja najbardziej lubię zapach pomarańczy i świeżo zaparzonej kawy
A ulubione perfumy to puma I'm going
Niechcemisie to chyba się nie popisałaś weną twórczą
Ja kocham zapach bzu -> najpiękniejszy, słodki zapach:) a perfumy...duuuużo np. Dior ' Addict' czy 'Miss Dior Cherie'
Ostatnio złapałam nutę na Armani Code, stare ale pysznie pachnące.
jeśli idzie o zapach perfum to uwielbiam Gabrielę Sabatini (granatową) do tej nuty zapachowej powracam wciąż i wciąż, kolejnym zapachem jest Kenzo flower oraz Dior jadore i dune.
Z olejków zapachowym którymi aromatyzuję mieszkanie to ylang ylang (ale tylko z jednej firmy, podchodzi mi zapach).
Spirit of Shadow - to jest odpowiednik czegoś, ale nie mam pojęcia czego
ja uwielbiam Euphorię Calvina Kleina
Cudowny zapach ma Dior - Addict Eau Sensuelle
Ostatnio odkryłam na nowo Chanson de Eau
Ostatnio zakochałam się w perfumach Calvina Kleina - Obsession Night <3 Na razie mam zapas zapachów, więc ich nie kupuję. Jednak za każdym razem jak przechodzę koło Rossmanna to wpadam, żeby się popsikać testerem
Mój ulubiony zapach na zimę to Dior Hypnotic Poison i Escada Absolutely Me
Jak tylko będzie kasa, to skorzystam z któryś proponowanych przez Was zapachów.
Ja pokochałam zapach Sensuelle od Avon.
[quote=madzia_b15]Ja pokochałam zapach Sensuelle od Avon.[/quote]
Nie kojarzę który to, ale z Avonu strasznie spodobał mi się City Rush <3 Będę musiała sobie go zafundować, najlepiej przez allegro, bo wychodzi o wiele taniej niż na promocji w katalogu...
Sensuelle jest to nowy zapach reklamowany przez Małgorzatę Soche.Pojawił się dopiero w marcowym katalogu.
Ooo, warto wiedzieć.
Jeśli nie znacie, to sprawdźcie sobie jaka jest Woda toaletowa Herbal Garden HB.
To mój ulubiony zapach - czegoś tak orzeźwiającego nigdy wcześniej nie miałam. To zapach owocowy, głównie mandarynki, ale bardzo trwały i uwielbiany przez mojego faceta ;-)
Woda toaletowa Vetiver & Chocolat HB - delikatne połączenie akcentów kwiatowych i owocowych. Super zapach, uwodzicielski, uwielbiam go. Bardzo długo się utrzymuje no i ten efekt gładkiej skóry. Super ;-)
Ładne zapachy od zawsze były dla mnie bardzo ważne, ale dopiero od kilku lat perfumy stanowią dla mnie jedną z ważniejszych części wyposażenia mojego pokoju. Jeśli chodzi o jakieś ulubione marki to pewnie byłoby to coś od Dior albo Channel.
A ja wolę Chanel
A ja lubię perfumy bezalkoholowe w żelu, świetne na plażę i nie podrażniają skóry na słońcu - można je kupić np tu:
Ja niezmiennie od zawsze uwielbiam CHANEL i DOLCE & GABBANA
DKNY energizing
Ostatnio Christina Aquilera
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź