Odp: Kręcone włosy
To dlaczego ściełaś na krótko?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To dlaczego ściełaś na krótko?
Bo chciałam spróbować, jak to jest mieć na chłopaka i teraz rok trzeba czekać na ich odrost do uszów.
Ja z ciekawości bym chyba nie zdecydowała się tak ściąć
Wbrew pozorom łatwiej jest ujarzmić długie włosy. Krótkie nigdy nie chcą się ułożyć, a długie można zawsze związać, albo użyć pianki dzięki której włosy będą ładniej wyglądać. Bardzo dobra jest Enrich bouncy foam Jest to profesjonalna pianka, używana przez stylistów i fryzjerów. A właśnie teraz jest na nią promocja na kalamis.pl także przynajmniej nie wyda się na nią majątku
A ja mam taki fluid wspomagający kręcenie włosów od fryzjera firmy osmo. Tak leciutko utrwala loczki i nie są one takie spierzone.
a ja używam gumy i ładnie się trzyma fryzura
Ścięłam włosy ... i to dość konkretnie, ale jestem zadowolona Mąż mniej ...
oo no proszę, pochwal się
Ścięłam do ramion, ale jak mi się skręciły to są dużo krótsze Teraz nie mam problemu z rozczesywaniem po umyciu
Moje się nie kręcą, ale ostatnio też ścinałam o 9 cm i od razu łatwiej się je rozczesuje. Różnicę poczułam już przy pierwszym czesaniu.
Ja też. Szybko rozczesałam, bez plątania i nerwów. I szybciej mi wyschły.
Myślę że to nie wina długości - moje mimo ponad 60 cm. bez problemu i dodatkowych odżywek się rozczesują. Może gdyby się kręciły byłoby gorzej?
Myslę, że tak. Kręcone szybciej się plączą.
Mialam trwała male loczki ale po 1.5 miesiacu zaczynaly sie prostowac i pomogłam w tym prostujac prostownica..a teraz mam takie co same sie kręca lub faluja...
Do kręconych dobry jest taki specjalny fluid z Pantene- sprężyste loki i fale. Naprawdę polecam. Sama go używam, gdyż mam naturalne kręcony włosy i czasem doprowadzają mnie do szału ale na szczęście Pantene daje radę:)
ja mam niemiłe doświadczenie z produktami do włosów kręconych-kręciły się ładnie ale po jednym dniu mi oklapły albo wcale się loki nie układały (Pantene było najgorsze)
Ja też już nie chce długich włosów. Krótkie są praktyczniejsze.
Niestety zawsze miala wlosy ciezkie i proste wiem ze sa fajne spreye ktore pomagaja ujazmic takie wlosy
z nivea chyba byl szampon na takie wlosy - u mnie działał bardzo dobrze
chcialabym miec takie piękne kręcone włosy. Pewnie jak każdy kto ma proste;)
A po co ujarzmiać? Takie fale i loczki są bardzo romantyczne:)
A ja zdecydowanie wolałabym mieć proste włosy .
Zgadzam się z kropelką kręcone włosy są naprawdę seksowne i ślicznie wyglądają sama bym chciała mieć takie niestety... mam proste jak drut.
Mi się podobają u innych, sama często używam prostownicy bo lubię się w prostych włosach no i wtedy są dłuższe:)
także lubie kręcone ale niestety mam proste wlosyy a może znacie jakiś specyfik aby staly się krecone
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź