Odp: Związek z cudzoziemcem
Ale jednak myślałaś o mojej "klątwie" zdecydowanie bardziej, niż o łopatkach, nawet nie pytając.
Odchylona od normy Soplico!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale jednak myślałaś o mojej "klątwie" zdecydowanie bardziej, niż o łopatkach, nawet nie pytając.
Odchylona od normy Soplico!
Po prostu mam bogatą wyobraźnię - czy to wada...?
Lubię wady...
Dają wymierną wartość zaletom. :*
Najwygodniej mi w mojej własnej normie - już dojrzałam do tego że sama sobie ją ustanawiam, nie tylko tu :*
Byleby tylko ta norma nie ustanawiała się sama razem z Tobą, na tzw. "śmierci łazienkowej" czytaj wadze?!?
Ta mi akurat niestraszna...
Rodziców masz? Zrobi Ci kto Święta, czy też będą jedynie gotowe dzwonka z Carrefoura, z "Carrefour'owcem"?
Święta będą tradycyjne, a nie z gotowców zrobione:) Mamusia przecież dba o córeczkę, którą widuje raptem kilka razy w roku:)
To ty samodzielnie mieszkasz i jeszcześ mi nie słała zaproszenia?
Nie no - na pewno masz jakieś room mates czy inne sadomasochistyczne układy?
Oczywiście, fotosy z wiadomych filmów w sypialni Ciekawy ich jesteś?
Tam fotosy... Cała moja współpłeć onanizuje się na takie fotosy.
Tkankę poproszę, trzy porcje!
Żywą!
A mogą być - "zamiast" - podudzia z Tesco? Mam akurat w lodówce to mogę odesłać;)
Delegat jechał inną trasą w ten weekend?
Musisz przeanalizować trasy alternatywne, aby mieć pełny ogląd mojego życia
Pełny ogląd Ciebie - legenda głosi, że ktoś posiadł.
Gdyby posiadł pełny, to już dawno by uciekł... Życie uczy, że należy odsłaniać tyle, ile trzeba. Pewne sprawy są tylko dla mnie
Coś a'la wrzody pod pachwinami?
Nie jestem na niego uczulona, więc nie mam takich "atrakcji"
Myślałam raczej o pewnym marginesie intymności, którego nie powinno się ujawniać nawet najbliższej osobie.
Wracając do tematu:) Czy zgadzacie się z przekonaniem, ze Polacy najchętniej biorą za żony kobiety zza wschodniej granicy? Znacie takie małżeństwa?
Tak, bo Polki za dużo od nich wymagają, a kobiety ze wschodu są bardziej tradycyjne w podejściu do związku, podobno nie tak materialistyczne i bardziej ugodowe. Czyli my szukamy męża z zachodu żeby mieć lepsze życie, a oni żony ze wschodu żeby mieć spokojniejsze:)
ja akurat znam 2 małżeństwa polsko-angielskie, nie było większych problemów z akceptacją innej kultury u nich i świetnie się dogadują
Moja znajoma jest żona Turka, po ślubie tak się zmieniła, zupełnie straciła swoje zdanie, jakby pranie mózgu przeszła:(
Nie można kogoś skreślać z powodu pochodzenia ale są narodowości które lepiej omijać, np. Tunezyjczycy - potrafia być czarujący i szarmanncy do czasu aż się nie znajdziesz w ich kręgu rodzinnym. Tam kobiety mają np. w ogóle zakaz odzywania się przy obcych
Zagrożenia płyną też w związkach z Polakami: nie są idealni, zadufani w sobie i ogólnie mało zadbani (nie mówię o wyjątkach, ale większość niestety szybko dorabia się brzucha i nie wygląda to najlepiej), a ich agresja wobec kobiet rośnie w zastraszającym tempie...
Ja też nie generalizowałabym, że cudzoziemcy to jakieś potwory, które znęcają się nad kobietami, różnica kultur pewnie powoduje więcej zgrzytów, ale wśród nich też można się porozumieć...
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź