Temat: Karnisz
No dziewczyny potrzebuje pomocy.... ogólnie podłoga ciemne brazowe panele, sciany hm wpadajace w pomarancz/zolc klamki zakonczenia srebrne oraz styl pokoju nowoczesnyczyli na kwadratowo:)
poprosze o jakies dobre rady oraz zdjecia:P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No dziewczyny potrzebuje pomocy.... ogólnie podłoga ciemne brazowe panele, sciany hm wpadajace w pomarancz/zolc klamki zakonczenia srebrne oraz styl pokoju nowoczesnyczyli na kwadratowo:)
poprosze o jakies dobre rady oraz zdjecia:P
to drugie ciekawe ale nie chodzi mi o podwojne firanka + zaslonki... czyli podwojny karnisz ;>
mi się podoba ta pomarańczowa firaneczka
prześlij nam zdjęcie pokoju to lepiej coś doradzimy
no właśnie ! bo trzeba dopasować do wnętrza a nie odwrotnie
okej jak wróce z pracy:)
ta druga pozycja jest fajna ale nie do każdego wystroju pasuje zależy też czy pomieszczenie jest małe czy duże!
dalej czekamy na zdjęcie
Trzeba to wszystko rozjaśnić, bo podłoga ciemna, a ściany bym pomalowała, czy po tapetowała na jasno-brzoskwiniowo, jasny beż.
Spróbuj pójść w metalowe karnisze. np. Queens - są piękne!
Ja w mieszkaniu też mam metalowe karnisze , bardzo ładnie to wygląda .Jeśli masz srebrne klamki , to proponuje srebrne karnisze ( matowe lub błyszczące , zależy jakie klamki)
Ostatnio edytowany przez kubas (2011-11-15 14:41:27)
Ja zawsze kieruje się najpierw tym jak mnie się podoba, ale jednak lubię znać opinię innych i wybrałam jednak te najbardziej popularne karnisze
Ja bym dała matowe srebrne karnisze + gładką firaneczkę i beżowe, ewentualnie brązowe zasłonki - wtedy wnętrze nie będzie nadmiernie przytłoczone kolorami. Dla mnie pomarańczowe ściany i pomarańczowe zasłony to już za dużo
Ja mam białe, gładkie karnisze bez udziwnień.
Moim zdaniem do każdego pokoju będą pasowały srebrne karnisze Wyglądają one naprawdę elegancko, więc u siebie też takie zawsze montuję. Polecam głównie te w miarę zwykłe, bez żadnych udziwnień, gdyż mamy pewność, że nie zepsuje nam efektu całej dekoracji okiennej.
Polecam karnisz drewniany, który możesz kupić w sklepie internetowym i stacjonarnym
Sama tam kupiłam i jestem zachwycona. Podobne widziałam w Almidecor, ale 1000% droższe, a jakość taka sama
Karnisze są fajne, ale ja wolę rolety, nie trzeba prać firman i zasłon, łatwo się je czyści
Ale nie dają tego klimatu co zasłony...
A u mnie są karnisze i nie rezygnuję z nich
A ja wolę rolety, wyglądają nowocześnie i estetycznie...
Te zasłony z kółkami mnie denerwują Metalowe kółka wypadają Bez żabek się u mnie nie obejdzie, choć we własnym mieszkaniu chyba zamontuję metalowy lub drewniany karnisz i zasłony na haczyki
Ma ktoś takie? Zastanawiam się, jak się sprawdzą, bo jeśli się nie sprawdzą, to założę żabki na karnisz.
Dokładnie, dlatego ja już dawno przeszłam na rolety...
Żeby kółka nie wypadały trzeba zrobić ograniczniki na końcach karniszy:)
Są nawet takie ozdobne okrągłe nasadki....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź