Odp: Zabawa - nigdy w życiu :)
Nie potrzebuję takiego doświadczenia i nigdy nie będę
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie potrzebuję takiego doświadczenia i nigdy nie będę
Nigdy w to nie uwierzę Kiedyś przestaniesz
Nigdy w życiu nie przestaniemy się o to sprzeczać
hahaha to jak też kulinarnie
nigdy w życiu nie rozłupałam orzecha pośladkami jak Jagienka
nigdy w życiu nie zacznę akceptować spóźnialstwa
Nigdy w życiu nie polubię kminku
Spóźnialstwo to cecha tych, którzy nawet w najbardziej napiętym grafiku potrafią wygospodarować trochę wolnego czasu, trzeba być świetnie zorganizowanym, że by się to udało.
Nigdy w życiu nie będę tolerować nietolerancji.
[quote=niechcemisie]Spóźnialstwo to cecha tych, którzy nawet w najbardziej napiętym grafiku potrafią wygospodarować trochę wolnego czasu, trzeba być świetnie zorganizowanym, że by się to udało.
[/quote]
to mi się podoba,,,,
miałam koleżankę, która się wiecznie spóźniała - któregoś razu, już się wkurzyłam i po prostu poszłam do domu, zanim ona dotarła - zadzwoniła do mnie po 30 min. z pytaniem "gdzie jesteś?" no kurde... 15-20 min. to był u niej standard.... ja na to nie mam czasu i tyle
Oj to tak to nie... nie jest w porządku stale się tak spóźniać jak ktoś czeka. Moze się zdarzyć, owszem... że się klucz złamie w zamku, że się telefon zapodziało, że ktoś wyleje na siebie rosół przed samym wyjściem jak mi się zdarzyło i musiałam ratować wykładzinę, ciuchy, torebkę, fotel, wszystko, różne wypadki chodzą po ludziach, ale żeby stale przychodzić spóźnionym powyżej 15 min. to nie jest ok.
Nigdy w życiu nie polubię tego aktora Patricka Swayze.
nigdy w życiu nie skrzywdzę moich psów i nie pozwolę by ktoś je skrzywdził
Nigdy w życiu nie wybaczyłabym komuś, kto skrzywdziłby mojego psa. Ty pewnie też nie. Wielu ludzi tego nie rozumie i uważa, ze traktowanie zwierzęcia jak człowieka to fanaberia pustych lalek i starych panien.
Nigdy w życiu nie skoczę na bungie!
Ja też nie. I nie rozumiem jak można zdradzić...
Nigdy w życiu nie jadłam małży.
małże są pycha... ja nigdy w życiu nie zagryzałam ptasiego mleczka ogórkami kiszonymi mój znajomy tak lubi
To mojego brata ś.p. teściowa zawsze jadła surowego ogórka z miodem....
Nigdy w życiu nie pofarbuję sobie włosów na blond...
A ja nigdy nie utlenię i nigdy nie pofrabuję na czarno, bo to okrutne zabiegi, najgorsze jakie mogą być dla włosów.
a ja chyba nigdy w życiu nie będę miała długich włosów
Nigdy w życiu nie zdobędę Bieguna Północnego
[quote=niechcemisie]?
Nigdy w życiu nie przestanę być emocjonalna.[/quote]
niestety zawsze coś staje na przeszkodzie i pozbywam się długości, którą już ''wyhodowałam'' i zostaje z włosami max do ramion. jakiś sprawdzony sposób na zapuszczanie?
Nigdy w życiu nie upiłam się do nieprzytomności
nigdy w życiu nie latałam helikopterem
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź