1,701

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

heheh mnie to bardzo śmieszy i w ogóle historia zamków nad Loarą... Były dobudowywane w momencie jak już nie dało się od smrodu wytrzymać =/ Takie małe koczownictwo big_smile

1,702

Francja elegancja wink

1,703

jestem już senna, idę spać...

1,704

[quote=justyna]Francja elegancja wink[/quote]
Dokładnie smile

1,705

Też słyszałam niektóre z tych historii, koszmar jakiś. Fujt. Pomyśleć, że to działo się w tzw. wyższych sferach. A oni się chłopów i pospólstwa brzydzili! Czysta hipokryzja! No... może nie taka  "czysta", ha ha

1,706

Ha ha ha No czyta to faktycznie nie była, ale że hipokryzja to zgadzam się w pełni =P

1,707

Cholera... =/ sad

1,708

co tam??? Ninek rozchmurz się!! smile

1,709

Czemu jeśli przez chwilę jest w miarę dobrze, to potem nagle wszystko musi się komplikować? sad

1,710

bo fortuna kołem się toczy.... albo wszystko się wali albo jest tak dobrze, że aż nie wiesz za co się zabrać i z czego się cieszyć... los się odwróci, cierpliwości i pogody ducha!!

1,711

ale za to mamy piękny numer strony "69", słońce za oknem, poniedziałek tongue więc dziewczyny głowy do góry i nie martwcie się już niczym!!! big_smile big_smile big_smile

1,712

O tak u mnie piekne słoneczko.... roznoszę gdzie się da ulotki o sklepie i cierpliwie czekam na klientów...

1,713

Ale ja nie mogę się pogodzić z tym, że sama się wkopałam =/ Ehh...

1,714

Źle się dziś czuję sad  Miałam ograniczać fajki i owszem, nawet się to udawało, pojechałyśmy z dziewczynami na spontanicznie zorganizowaną  imprezę w plenerze (uciekłyśmy spod szkoły) i wypaliłam tego dnia paczkę. 2/3 paczki przy nich, 1/3 wcześniej, tyle że przy nich jednego za drugim. Masakra... ciężko mi w piersiach, w gardle czuję takie coś brrr... w ustach niesmak. Wstrętnie.

1,715

Jestem niewyspana i obolała - całą noc dokuczał mi ból lewej ręki - promieniujący, silny, przeszywający - między nadgarstkiem a łokciem... wciąż boli, tak że niewiele mogę zrobić sad za chwilę jadę do szpitala na spotkanie z profesorem, więc mam nadzieję, że przy okazji uda się ustalić przyczynę... nie dźwigałam wczoraj, nie przypominam sobie też momentu nadwyrężenia czy skręcenia sad boli sad

1,716

Jestem śpiąca, głodna, pieką mnie oczy i jest mi beeee.

1,717

no proszę.... na całym forum cisza, a na watku majówkowym tłumy big_smile

1,718

No właśnie... cicho tu... jak przed burzą. Byle nikt piorunami nie ciskał.

1,719

I co z tą reka Justynko? Wiesz juz co jest przyczyna tego bólu?

1,720

Jest to ewidentnie nadwyrężenie ścięgna lub mięśnia, na rtg nic nie widać... moja Mama uważa, że mogłam sobie nadciągnąć w czasie remontu (szorowałam wykładzinę, przenosiłam meble) a wczoraj wystarczył tylko niewielki bodziec, żeby się doprawić... smaruję voltarenem, masuję i wyginam we wszystkie strony żeby rozruszać, boli mniej, ale wciąż czuję.
Nie fajnie sad

1,721

Justynko może coś rozgrzewającego by pomogło?

1,722

Od razu nie przejdzie, ale voltaren jest bardzo dobry, więc powinien pomóc. Takie nadwyrężenie nie znika z dnia na dzień.

1,723

tylko pytanie czy może się pojawić po tygodniu?? sad
na noc łyknęłam dodatkowo 100 mg voltarenu (ten najsilniejszy na recepte) - plus był taki, że się wyspałam!

[quote=Ninek]Justynko może coś rozgrzewającego by pomogło?[/quote]
masuję delikatnie w celu rozgrzewania mięśni i rozruszania, chyba ze względu na pogodę nie pomyślałam o jakiś kompresach czy okładach wink

Ostatnio edytowany przez justyna (2011-05-11 08:11:51)

1,724

mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie smile A moja reka jest  prawie znowu w pełni sprawna wink

1,725

dziękuję smile
jest lepiej, ale wciąż czuję delikatny ból w nadgarstku, ostrzejszy jak wygnę albo napnę rękę...
a poza tym mamy już prawie weekend i oczywiście pogoda się zepsuła sad