Odp: Co byś teraz zjadła?
bardzo daleko, ale byłam i jadłam...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
bardzo daleko, ale byłam i jadłam...
jak patrzę na reklamę w tv to mi się ta kremówka marzy...
A wiesz, że ja też jak ją widziałam dzisiaj to tak mi się jej zachciało...
musimy chyba same upiec...
a ja mam ochotę na kebaba, jadłam niedawno i tak mi smakował że o niczym innym nie myślę
Ja też uwielbiam kebaba, ale najbardziej w Sfinksie a jeszcze lepiej w Siouxie - z tymi sosikami i suróweczką
A fuj, nie słyszałaś jak marnej jakości mięso i z podejrzanych źródeł się bierze do kebabów? Darmo bym tego nie chciała, nawet dla psa, bo bałabym się, że się zatruje...
ja mam ochotę na ciacho z kremem! może być kremówka!!!
A ja na kawałeczek sernika
A ja jem właśnie jakieś ciasto dziwaczne nabyte i niezbyt mi smakuje. Za to w lodówce czeka na mnie murzynek z masą grysikową, mniam
właśnie jestem po śniadanku, i tak naprawdę nie mam teraz na nic ochoty, ale jakby mi ktoś położyć świeżutkiego ananasa to nie pogardzilabym:)
a ja właśnie zjadłam wczoraj upieczonego marchewkowca i popiłam kawą
mniam!
Chyba mi się chce drugiej kawy. Krótko spałam, a nie mam zwyczaju drzemać w ciągu dnia
a ja bym zjadła śledzia z ananasem, chyba muszę znów zrobić pycha !
Pyszne są Masz na myśli tego ze śmietaną i ananasem?
właśnie wciągnęłam knedle ze śliwkami
i mam ochotę na herbatę
A gdzie noworoczne postanowienia? Chyba że nie musisz się odchudzać
zjadłabym śledzia z ananasem Evy oraz ciasto marchewkowe i kawy bym się napila, na razie zjadłam naleśnika z pomidorami suszonymi w zalewie w sosie porowym z szynką PYSZNOŚCI
[quote=niechcemisie]Pyszne są Masz na myśli tego ze śmietaną i ananasem?[/quote]
z majonezem i z ananasem
Ja bym zjadła jakąś sałatkę z brokułami....
Ewka, mam jeszcze dwa ostatnie kawałki marchewkowca - zapraszam
Summerlove - nie odchudzam się, za to zjadam właśnie grahamkę z miodem i serem mniam mniam
Ale wiesz, że ten miód to tylko udaje miód, a ser nawet kolo sera nie leżał? Mąka w grahamce też jest oszukana więc tak naprawdę jesz plastik
[url]http://www.sfora.biz/Producenci-jedzenia-oszukuja-juz-na-wszystkim-a28332[/url]
Śledź z ananasem pyszny? Z jabłuszkiem jadłam,ale z ananasame nigdy w życiu! Generalnie teraz to zjadłabym tort TIRAMISU
Ja właśnie pochłonęłam parówki. Summerlove, proszę, nie komentuj ich Wiem co chciałabyś napisać. Staram się nie myśleć kiedy je jem o tym co o nich wiem.
Wiedz, że jesteśmy tym co jemy, więc możesz szybko się do niej upodobnić...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź