Odp: My w konkursach
[quote=emilia_s292]Ja jeszcze nie dostałam...[/quote]
Droga Emilio, prosimy o cierpliwość: razem z nagrodą prześlemy Ci drugą część kosmetyków za artykuły, kiedy tylko produkty do nas dotrą ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[quote=emilia_s292]Ja jeszcze nie dostałam...[/quote]
Droga Emilio, prosimy o cierpliwość: razem z nagrodą prześlemy Ci drugą część kosmetyków za artykuły, kiedy tylko produkty do nas dotrą ![]()
Ja się nie denerwuję bo jeszcze nigdy mnie nie zawiedliście.... mogę czekać ![]()
No proszę, solidność godna pochwały ![]()
Dziewczyny, wstawiliśmy nowy konkurs, do wygrania są zestawy do aromaterapii DR BETA:
[url]http://urodaizdrowie.pl/konkurs_vote?konkurs=80074[/url]
Napiszcie, czy wolicie, żeby były widoczne podpisy (np. nicki) pod zdjęciami czy tez nie, bo zdania są podzielone
Niech będą widoczne, chyba nikt nie doda zdjęć których się wstydzi!
a może lepiej nie? Sama nie wiem, niech sie jeszcze ktoś wypowie...
Moim zdaniem też powinny być podpisy....
Ja nie biorę udziału, ale zdjęcia oglądałam i faktycznie jakoś tak łyso bez podpisów, ale z drugiej strony jeśli jest głosowanie, to pojawia się niebezpieczeństwo głosowania na nicka nie zdjęcie ![]()
Chyba nie powinno być, bo wtedy nie będzie sprawiedliwie, ale może komentarze powinny być?
A ja jestem za jawnością nicków, poza tym żadna opcja do końca sprawiedliwa nie jest
z jednej strony fajnie jest powiązać zdjecie z nickiem (tak samo jak w konkursie na słodkie zdjecie) - trochę się tu już w końcu znamy, a z drugiej strony zgadzam się z ewka-sak i neichcemisie: nie powinno być, bo wtedy może nie być do końca sprawiedliwie
także jestem za możliwością komentowania ![]()
Ogłaszamy nowy konkurs kulinarny z marką Galeo: do wygrania aromatyczne przyprawy Galeo oraz książki kucharskie Kuchnia Polska:
[url]http://urodaizdrowie.pl/forum/topic/336/my-w-konkursach/[/url]
Zapraszamy do wspólnego gotowania!
a ja właśnie odebrałam z poczty przesyłkę z wygraną za "najlepsze maseczki" ![]()
pięknie dziękuję - mam zapas maseczek przynajmniej do wiosny ![]()
a liftingujące serum już odłożyłam dla Mamy ![]()
dziękuję
![]()
Naprawdę wierzysz, że jej to pomoże? Pewnie jest już po 50., więc bez operacji albo botoksu ani rusz... Zresztą wiadomo, że te wszystkie kremy 'ujędrniające", 'odmładzające", "nawilżające" to ściema!!!
Ksymena, w nic nie wierzę - moja Mama ma akurat świetną cerę i bardzo płytkie zmarszczki.
Dostałam krem dla cery 50+ więc logiczne, że sama go nie uzyję, a Mama różne kremy używa, Jej się prędzej przyda niż mi... tylko tyle...
Skoro ma płytkie zmarszczki to serum może być za silne, lepiej je daj 70-letniej babci ![]()
no, może dla Babci... na pewno puszczę dalej, bo dla mnie jakieś 25-20 lat za wcześnie ;-)
a patrząc na cerę mojej Mamy to jakieś 40 lat za wcześnie ![]()
zresztą ... to serum i tak pewnie nie jest na tyle mocne żeby nagle podziałało... dla Mamy jako maseczka może być ![]()
Ostatnio edytowany przez justyna (2010-12-21 17:04:32)
już mam wszystkie z głowy ![]()
serum dam ot tak, bo pudełko się trochę pogniotło w drodze, więc głupio dawać takie pogniecione jako prezent ![]()
No tak. Ja jeszcze prezentów nie mam. Jak zawsze na ostatnią chwilę.
[quote=justyna]już mam wszystkie z głowy ![]()
serum dam ot tak, bo pudełko się trochę pogniotło w drodze, więc głupio dawać takie pogniecione jako prezent
[/quote]
Może da się "wyprasować"?
nie nie bardzo się da ![]()
ale bez przesady - dam mamie ot tak - pewnie się jeszcze bardziej ucieszy niż kolejny upominek pod choinką ![]()
Na pewno. Ja właśnie dziś obdarowalam chłopaka wygranym w konkursie kremem.
I jakich efektów sie spodziewasz? Że mu nagle zmarszczki znikną?
Nie jest przeciwzmarszczkowy tylko ochronny na zimę, a ja mam, nawet tej samej firmy, tyle że do innego rodzaju cery.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź