226

Odp: My w konkursach

[quote=emilia_s292]Ja jeszcze nie dostałam...[/quote]
Droga Emilio, prosimy o cierpliwość: razem z nagrodą prześlemy Ci drugą część kosmetyków za artykuły, kiedy tylko produkty do nas dotrą smile

227

Ja się nie denerwuję bo jeszcze nigdy mnie nie zawiedliście.... mogę czekać smile

228

No proszę, solidność godna pochwały smile

229

Dziewczyny, wstawiliśmy nowy konkurs, do wygrania są zestawy do aromaterapii DR BETA:

[url]http://urodaizdrowie.pl/konkurs_vote?konkurs=80074[/url]

Napiszcie, czy wolicie, żeby były widoczne podpisy (np. nicki) pod zdjęciami czy tez nie, bo zdania są podzielone

230

Niech będą widoczne, chyba nikt nie doda zdjęć których się wstydzi!

231

a może lepiej nie? Sama nie wiem, niech sie jeszcze ktoś wypowie...

232

Moim zdaniem też powinny być podpisy....

233

Ja nie biorę udziału, ale zdjęcia oglądałam i faktycznie jakoś tak łyso bez podpisów, ale z drugiej strony jeśli jest głosowanie, to pojawia się niebezpieczeństwo głosowania na nicka nie zdjęcie wink

234

Chyba nie powinno być,  bo wtedy nie będzie sprawiedliwie, ale może komentarze powinny być?

235

A ja jestem za jawnością nicków, poza tym żadna opcja do końca sprawiedliwa nie jest

236

z jednej strony fajnie jest powiązać zdjecie z nickiem (tak samo jak w konkursie na słodkie zdjecie) - trochę się tu już w końcu znamy, a z drugiej strony zgadzam się z ewka-sak i neichcemisie: nie powinno być,  bo wtedy może nie być do końca  sprawiedliwie
także jestem za możliwością komentowania smile

237

Ogłaszamy nowy konkurs kulinarny z marką Galeo: do wygrania aromatyczne przyprawy Galeo oraz książki kucharskie Kuchnia Polska:

[url]http://urodaizdrowie.pl/forum/topic/336/my-w-konkursach/[/url]

Zapraszamy do wspólnego gotowania!

238

a ja właśnie odebrałam z poczty przesyłkę z wygraną za "najlepsze maseczki" smile
pięknie dziękuję - mam zapas maseczek przynajmniej do wiosny big_smile
a liftingujące serum już odłożyłam dla Mamy smile
dziękuję smile smile smile

239

Naprawdę wierzysz, że jej to pomoże? Pewnie jest już po 50., więc bez operacji albo botoksu ani rusz... Zresztą wiadomo, że te wszystkie kremy 'ujędrniające", 'odmładzające", "nawilżające" to ściema!!!

240

Ksymena, w nic nie wierzę - moja Mama ma akurat świetną cerę i bardzo płytkie zmarszczki.
Dostałam krem dla cery 50+ więc logiczne, że sama go nie uzyję, a Mama różne kremy używa, Jej się prędzej przyda niż mi... tylko tyle...

241

Skoro ma płytkie zmarszczki to serum może być za silne, lepiej je daj 70-letniej babci wink

242

no, może dla Babci... na pewno puszczę dalej, bo dla mnie jakieś 25-20 lat za wcześnie ;-)
a patrząc na cerę mojej Mamy to jakieś 40 lat za wcześnie big_smile

zresztą ... to serum i tak pewnie nie jest na tyle mocne żeby nagle podziałało... dla Mamy jako maseczka może być smile

Ostatnio edytowany przez justyna (2010-12-21 17:04:32)

243

O widzisz, jeden prezent masz już z głowy pod choinkę.

244

już mam wszystkie z głowy big_smile
serum dam ot tak, bo pudełko się trochę pogniotło w drodze, więc głupio dawać takie pogniecione jako prezent smile

245

No tak. Ja jeszcze prezentów nie mam. Jak zawsze na ostatnią chwilę.

246

[quote=justyna]już mam wszystkie z głowy big_smile
serum dam ot tak, bo pudełko się trochę pogniotło w drodze, więc głupio dawać takie pogniecione jako prezent smile[/quote]
Może da się "wyprasować"?

247

nie nie bardzo się da smile
ale bez przesady - dam mamie ot tak - pewnie się jeszcze bardziej ucieszy niż kolejny upominek pod choinką smile

248

Na pewno. Ja właśnie dziś obdarowalam chłopaka wygranym w konkursie kremem.

249

I jakich efektów sie spodziewasz? Że mu nagle zmarszczki znikną?

250

Nie jest przeciwzmarszczkowy tylko ochronny na zimę, a ja mam, nawet tej samej firmy, tyle że do innego rodzaju cery.