Odp: Bielizna
Fajnie zbaczacie z wątku;p
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Fajnie zbaczacie z wątku;p
Trochę nam się zboczyło
Zboczuchy;D
Chyba za późno, już mamy taki nawyk zbaczania z toru w lewo lub w prawo
Skoki w boki, aaaaaaha... toż to niemoralne, bezwstydne, och, ach, zgorszyłam się.
emilka ty zboczuchu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to ja wrócę do tematu, ponieważ chcę się pochwalić co myślicie o tych szortach: to mój nowy nabytek, kupiony na dodatek w promocji, uwielbiam ten krój bielizny, zawsze wydawało mi się, że damskie szorty to bardziej sportowa bielizna, a tu proszę..
Mi się podobają. Bardziej by mi się podobały białe z czarną koronką, albo całe czarne, ale te są super, jeśli chodzi o krój i wogóle.
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2010-10-24 21:48:53)
Mam podobne, są super!
Dla przełamania monotonii wolę inne kolory, np. czerwień, fiolet... W nich też się wygląda szałowo!
lubię takie szorty, mam kilka ale... są nie wygodne... wpijają mi się
Pewnie za mały rozmiar
nie nie jest za mały, po prostu mają taki dziwny krój .... jakoś klasyczne
a już na pewno nie znoszę stringów fuj
Stringi są najbardziej sexi ciuszkiem, uwielbiam je!
Ja też lubię. Nie rozumiem przeciwników. Że nie zasłania? A po co ma mi zasłaniać, przez spodnie widzi tylko Supermen. Jest mi zimno to zakładam inne, albo płaszcz zasłaniający tyłek. Wpijają się? Nie mi. Jak dla mnie są wygodne, to figi wchodzą mi w ... tyłek.
Pamiętam jak się lekarz darł na mnie za stringi, że poroniony pomysł, że mam, cytuję "gówno na sobie" itd. A ja założyłam stringi, żeby uniknąć zdejmowania bielizny, bo musiałam mu pokazać wysypkę na pośladkach. Stary zoboczuch.
dla mnie są niewygodne - tylko dlatego ich nie noszę
mam dwie pary, ale to "na wszelki wypadek" jakby żadne inne nie pasowały do jakiegoś stroju
no i na pewno nie są (według mnie) sexy ...
A do jakiego stroju według Ciebie pasują tylko stringi???
do mocno przylegającej spódnicy albo do spodni
kiedy odciska się szew zwykłych gatek
Jakiego koloru macie najwięcej bielizny ?
Ja kupuję to co wpadnie mi w oko mam bzika na tej części garderoby ostatnio wynalazłam sobie sklep tanieciuszki.eu i już kilka komplecików bielizny wpadło w moje ręce
[quote=gusia1000]Jakiego koloru macie najwięcej bielizny ?[/quote]
U mnie czarna króluje - bo wyszczupla
Chciałam kupić sobie jakiś wyjątkowy komplet bielizny, żeby zaskoczyć mojego mężczyznę. Co sądzicie o takim: ? Jak się Wam podoba całość, no i kolor oczywiście też.
Wyjeżdżamy na wakacje i chciałam go czymś zaskoczyć. Myślicie, że jest to dobry pomysł?
Ostatnio edytowany przez Beatka (2013-07-30 12:57:43)
U mnie też czarna
Jak dla mnie to oczywiście najlepiej biała, czarna lub czerwona. Nie jest powiedziane, iż inne kolorki odpadają, aczkolwiek oczywiście lubię te kolory ostatnio czytałam też ciekawy art na temat pielęgnacji samego biustu, co mnie naprawdę zdziwiło iż coś takiego jest zależne od wielkości piersi.
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź