Odp: torebka - duża/pojemna czy mała/skromna?
No tak, myślałam też o takich.
No są nawet, nawet.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No tak, myślałam też o takich.
No są nawet, nawet.
Na pewno są pojemne
Dobre są na zakupy i lepsze od reklamówek.
No tak bo teraz za reklamówki się płaci. Ja mam dość dużą torebkę i jak idę na niewielkie zakupy to wkładam do torebki...
od kilku dni noszę taką małą podłużną ciemnogranatową skórzaną torebkę po mojej Babci
jest rewelacyjna i oryginalna (choć mała)! jednak do pracy zdecydowanie wolę większe - kalendarz, woda, śniadanie... nie lubię łazić z reklamówkami...
a co do toreb a zakupy, to zawsze mam jakąś płócienną w torebce (jedynie do tej małej mi się nie mieści już nic..)
Duża pojemna ale nie za duża
a ja chyba muszę już wyrzucić swoją ulubioną w kolorze musztardowym
bo się przeciera i nie wygląda już zbyt atrakcyjnie... szkoda, bardzo ją lubiłam, ale swoje lata już ma....
Mnie też czasem szkoda wyrzucić coś, do czego się przyzwyczaiłam... Ale torebki jednak się zużywają, niestety...
no niestety
Też mam taką ulubioną z mnóstwem cekin i niestety te cekiny ciągle odpadają... jak zauważę to przyszyję, ale już trochę brzydko wyglądają puste miejsce i też chyba będę musiała się z nią rozstać
to może umówmy się jednego dnia na zbiorowe wyrzucanie ulubionych zużytych rzeczy
a potem będziemy tu zbiorowo opłakiwać
Dobry pomysł. Mi to zawsze szkoda wyrzucać .... i tak odkładam na bok i te rzeczy tak leżą. Mimo że ich nie uzywam to szkoda mi je wyrzucić
Moja siostra jest takim "zbieraczem" jak ty... Skutek jest taki, że nie ma już miejsca w szafie, bo albo zostawia do przeszycia, albo uważa ze jeszcze 'mogą się przydać". Tylko komu i na co???
Nie wiem. Powoli się uczę wyrzucać to co niepotrzebne....
U niej to nieuleczalne. Jak mąż jej wyrzucił jakieś wycinki, bo leżały w reklamówce i wyglądały nieciekawie, to się miesiąc gniewała
ja dziś wyrzucam torbę, odpadł mi taki mały kawałek materiału przy suwaku...
Brawo! Zrób porządki na nową drogę życia
no ale dlaczego akurat na nową drogę życia zniszczyła mi się moja ulubiona torebka???
Bo to nowa droga życia i musi być nowa torebka To ja swoją też wyrzucę
już leży pusta przy drzwiach... wezmę ją wychodząc
Justyna: a nie da się tej torebki u kaletnika naprawić? może jemu uda się uratować Twoją torebkę?
A wracając do tematu to ja wolę te duże torebki do których mogę wszystko wrzucić i gdzie zmieści się zeszyt w formacie A4, oraz wszystkie inne równie potrzebne rzeczy jak opakowanie plastrów czy zapasowe rajstopy
Wiadomo, tylko potem ramię boli przez resztę popołudnia;) Ale ja też wolę duże, wszystko się mieści. Bardzo mi się ta torebka podoba:
Jest pojemna, z naturalne, niebrudzącej skóry, w środku bardzo praktyczna.
Dobry jest ten producent, robi torebki z prawdziwej skóry i bardzo solidne. Biorąc pod uwagę relację jakości do ceny, to bardzo się opłaca.
Atena, torebkę wyrzuciłam, była naprawdę mocno zniszczona...
ale mam już nową
Widzę że się koleżance powodzi To po ślubie się tak poprawiło?
Uwielbiam torebki ze skóry, ostatnio widziałam kilka ciekawych modeli w centrum handlowym i jak tylko moje konto się powiększy, to zaszaleję
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź