Odp: Markowe PERFUMY - rankingi, recenzje, porady
święta prawda !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
święta prawda !
a mnie tam nic nie przeszkadza
PROMOCJE-KONKURSY na 2010 r.:
1. Klient miesiąca - dla trzech osób z największą liczbą zamówień w danym miesiącu będą dodawane nagrody:
- 1 miejsce - darmowy produkt z promocji sklepu
- 2-3 miejsce - darmowa wysyłka
W styczniu nagrodą główną jest:
męski zapach Armani Acqua Di Gio 100ml lub damski Armani Code 75ml.
2. MEGA-KONKURS - do końca miesiąca trwa pierwszy konkurs z tego cyklu.
Szczegóły na stronie głównej:
3. MEGA-KONKURS 2 - start już w marcu, planowo do wygrania produkty firm Hugo Boss i Gucci. Szczegóły jednak zostaną podane końcem lutego.
4. Promocja Walentynkowa 3+1 - ruszamy już teraz, a kończymy przed Walentynkami. Kupując u nas trzy dowolne produkty czwarty dostajesz GRATIS. Będą to towary z promocji (m.in. Elizabeth Arden 5th Avenue, Hugo Boss Dark Blue stick, Lacoste Essential stick i wiele innych), a szczegóły zostaną omówione z każdym klientem korzystającym z promocji.
5. Darmowa wysyłka - dla zamówień powyżej 600 zł lub ustalana indywidualne dla zamówień powyżej 300 zł i przy płatności przelewem.
6. Łap swój zapach, zbieraj punkty - punkty za zakup dowolnego produktu, które będzie można wymieniać w kolejnych zamówieniach na rabaty. Jeśli chcesz kupić produkt, którego nie ma u nas na stronie skontaktuj się z nami, a postaramy się go sprowadzić.
Dla przypomnienie punkty można dostać za:
- rejestrację w sklepie
- recenzję danego zapachu (nie jest wymagany zakup, tylko komentarz na temat wybranego produktu)
- za zakupy
- za polecenie sklepu
7. Polecony-nagrodzony - od każdego zaproszonego klienta, który zrealizuje u nas zakupy - 10 zł. Przykładowo zapraszasz 20 znajomych z czego połowa realizuje zamówienie, a na Twoje konto w sklepie wpływa kupon o wartości 10 x 10 zł = 100 zł do wykorzystania na dowolne zakupy. Szczegóły:
8. Osobiste doręczenie - zależy Ci na szybkiej dostawie, w godzinach "niestandardowych" ? Jesteśmy do dyspozycji od 7-22, dostawa możliwa nawet tego samego dnia. Szczegóły ustalamy telefonicznie lub mailowo (rejon indywidualnych doręczeń ograniczony).
9. Twoje propozycje - chciałbyś wprowadzić coś dodatkowo do naszych usług, dostosować perfumerię do swoich potrzeb ? Napisz do nas, a zobaczymy co da się zrobić. Najciekawsze propozycje będą nagradzane darmowymi próbkami do zamówień.
Ostatnio edytowany przez Perfumeria-EUFORIA (2010-01-22 20:10:16)
Kto mi doradzi co kupić facetowi, który lubi ostrzejsze i zdecydowane zapachy?
Chanel Allure Sport (255 zl/100 ml), Carolina Herrera 212 (150 zl/100 ml) lub legendarny Dior Fahrenheir (215 zl/100 ml)
Ostatnio edytowany przez Perfumeria-EUFORIA (2010-02-03 10:08:22)
[img=PunBB bbcode test]http://www.perfumeria-euforia.pl/images/valentine.jpg[/img]
Ostatnio edytowany przez Perfumeria-EUFORIA (2010-02-03 10:14:08)
wow!!!! Euforia znowu szaleje, ale to miło...
No tak nich Walentyni myślą! o prezentach, ja mam sppokój, o kurcze! nawet jąkać sie zaczęłam , chyba z wrażenia!
a ja nie myślę wcale, brak funduszy raz dwa rozwiewa wszelkie ciągoty...
To tak jak i ja, mam z głowy Walentynki! Jedunie z czego nie mogłam zrezygnować to wysłałam smska, na bukiet od ukochanego, nie wiem czy wygram , bo sama sobie chciałam zrobić prezent, uwielbiam kwiaty!
o tak bukiet w środku tej paskudnej zimy i mnie postawiłby na nogi; marzy mi się taaaaaaaki wielgaśny
Tak! ale cudnieby wyglądał w mieszkaniu , za oknem śnieg, a tu pachnące cudo!
Zaproście ukochanych na forum, powinni później odbić z prezentami
Elegancki artykuł i jak dużo wiedzy.
[img=PunBB bbcode test]http://www.perfumeria-euforia.pl/images/DzienKobiet.jpg[/img]
I po promocji, ale za 200 zł. trzeba było kupić.
Może dadzą jakąś promocję z okazji 1 września....
Albo 1 października...
Często tak mam, że coś kupuję, a za tydzień lub dwa spotykam tę samą rzecz w obniżonej cenie. Bardzo mnie to wkurza! Macie tak samo?
Ja się wściekłam kiedy kupiłam śliczne klapeczki, które okazały się tandetą, a tydzień później, najwidoczniej w sklepie zorientowali się co sprzedają i zrobili mega promocję!!! Wyrzuciłabym 25% mniej kasy w błoto - to jest okazja.
Z kosmetykami też tak się nacięłam, nie żeby nie były warte swojej ceny, ale kupując w promocji, którą miała drogeria Natura od następnego piątku sporo bym zaoszczędziła i mogła kupić sobie coś jeszcze.
Markowe zapachy mogą kosztować dużo mniej niż 200 zł. Nawet za tyle co wspomniała Euforia w pierwszym poście w przedziale 20-80 zł można kupić markowy zapach i nie wstydzić się go kiedy znajomi będą oglądać łazienkę. I nie są to bynajmniej zapachy sprowadzane z Chin, Turcji czy innego kraju srzedawane za superokazyjną cenę w "oryginalnej butelce" i "oryginalnym opakowaniu" z nazwiskiem ulubionego projektanta. I można za to dostać dużo więcej niż kupując nisko zaperfumowaną wodę toaletową.
CHLOE - moj nowy obiekt westchnien, niesamowity lekki kobiecy zapach, taki "mydelkowaty" mysle, ze kazdemu taki zapach sie spodoba,
[img=PunBB bbcode test]http://www.perfumeria-euforia.pl/images/walentin.png[/img]
Teraz też była promocja na Valentine Day, niestety jak zwykle spóźniona z reklamą na forum :-(
Może na Dzień Kobiet będzie lepiej.
Dziś jesteśmy po nowej dostawie zapachu, który robi ostatnio furorę na rynku.
Mowa o Euphorii [b]Forbidden[/b] Calvina Kleina.
[b]Cena promocyjna za produkt 100 ml teraz tylko 215 zł !![/b]
[img=PunBB bbcode test]http://www.euforia.vot.pl/damskie/forbid3.jpg[/img]
Ostatnio edytowany przez Perfumeria-EUFORIA (2012-02-13 21:46:52)
Witam Was gorąco i zapraszam na mojego bloga
[url]http://cherrylassie.blogspot.com/[/url]
Znajdziecie nie tylko recenzję kosmetyczne, ale także wiele ciekawych porad, stylizacji, ciekawostek. Każdy znajdzie tam coś dla siebie.
Idzie idzie idzie wiosna i promocje :-)
Poznaj nowy zapach Euphoria Forbidden od Calvin Kleina, dołącz do nas na Facebooku i łap okazje
Ostatnio edytowany przez Perfumeria-EUFORIA (2012-02-24 20:14:51)
Ja uwielbiam Dolce&Gabbana light blue,ale najlepiej kupować w w znanych perfumeriach bo na serwisach internetowych czesto sa sprzedawane podróbki,bo nawet kiedys kupilam dla próby przez allegro i zapłaciłam 230zl za 100ml normalnie masakryczna podroba to nawet perfum nei byl sam spirytus zero zapachu duszacy wyrzucilam bo ze sprzedajacym nie udalo mi sie wygrac z reklamacja a alegro to tez olalo.i mam nauczke.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź