Odp: Grzywka
ja mam na tyle dobrze, że sama mogę podcinać włosy mam tak niesforne, że nigdy nie widać, nawet jak coś popsuję
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja mam na tyle dobrze, że sama mogę podcinać włosy mam tak niesforne, że nigdy nie widać, nawet jak coś popsuję
zrobiłam sobie grzywkę niedawno prostą
pasują dla ludzi przy wysokim czole różne, wycieniowane , proste
Grzywki zmniejszają owal twarzy, jeśli ktoś ma okrągłą buzię jak ja w grzywce wygląda tragicznie.
Ja przy długich włosach grzywki miałam w podstawówce, do klasy 6, a potem już cały czas bez grzywki, przy długich włosach, aż do ubiegłego roku, gdy ścięłam włosy na krótko.
Ja mam teraz asymetryczną grzywkę od krótkiej po dłuższą!
ja tez mam okrągłą buzię i grzywkę mam bardzo długą, tak żeby zachodziła na pufki:)
byłam ostatnio u fryzjera i cała moje fryzurka jest asymetryczna razem z grzywka
ja mam prostą grzywkę
[quote=madzia]ja mam prostą grzywkę[/quote]
Już o tym pisałaś...
ja mam zawsze grzywkę, długą
A ja miałam w podstawówce i wyglądałam koszmarnie! Jak tylko zaczęłam się interesować tym jak wyglądam, od razu zapuściłam włosy i żadnej grzywki!
Ja też nigdy więcej grzywki!
Jak mi włosy odrosną, to teraz chcę zrobić fryzurę z grzywką.
A masz długie włosy?
[quote=summerlove]A ja miałam w podstawówce i wyglądałam koszmarnie! Jak tylko zaczęłam się interesować tym jak wyglądam, od razu zapuściłam włosy i żadnej grzywki![/quote]
u mnie było identycznie!
dodam tylko, że tą grzywkę obcięła mi mama, także efekt był powalający
Moja mała właśnie obcięła sobie grzywkę..... wygląda oryginalnie....
Emilio i co poprawiałaś jej na pewno ta grzywkę na prosto ?
Dobrze że ona ma kręcone włoski i nie widać nierówności
A widzisz, to już jest jakiś sposób na to, że nie trzeba poprawiać, bo pod wpływem kręcenia się zgubi ta nierówność.
Dokładnie... Nie widać żadnych uchybień we fryzurze... kiedyś wyciąć musiałam jej gumę do żucia z włosów i też wycięłam, skręciło się i nic nie było widać...
o to śmieszna sprawa była z tą gumą do żucia, ale to był jedyny przecież ratunek.
No tak, a szczególnie że przykleiła się blisko skóry.....
A u małych dzieci, to takie przypadki się zdarzają.
Oby ten nasz przypadek był pierwszy i ostatni
Ja mam taką na skos. Uwielbiam ją
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź