Temat: Jakie kolczyki powinnam nosić, jeśli mam okrągłą twarz?
Tak się zastanawiam, bo kiedyś usłyszałam, że jeśli ktoś ma okrągłą twarz, nie powinien nosić okrągłych kolczyków. Wiecie coś na ten temat?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak się zastanawiam, bo kiedyś usłyszałam, że jeśli ktoś ma okrągłą twarz, nie powinien nosić okrągłych kolczyków. Wiecie coś na ten temat?
Myślę, że to zależy w dużej mierze od fryzury, ale duże koła byłyby dobre.
każdy powinien nosić to w czym dobrze się czuje, dla mnie to najważniejszy wyznacznik
no własne zadowolenie to podstawa!!!
[quote=bodeta]Myślę, że to zależy w dużej mierze od fryzury, ale duże koła byłyby dobre.[/quote]
o nie żadnych kół bo to bardziej jeszcze twarz zaokrąglają proponuję wszystkie kolczyki podłużne,wiszące
Też myslę ze odpowiedniejsze będą wiszące, długie, do tego związane włosy i takie kolczyki wydłużą ci optymalnie szyję..
no właśnie
fajną rzecz ostatnio czytałam
Twarz owalna
cel: nie szkodzić!
zalecenia: jeśli masz twarz owalną jesteś szczęściarą, bo ten kształt twarzy nie boi się nawet najbardziej ekstrawaganckich kolczyków
wybierz: wybierając kolczyki pamiętaj jednak o zasadach ogólnych dotyczących doboru biżuterii do sylwetki i stroju
ja mam raczej owalną, kół nie lubię, lubię małe wtyki i wiszące - różnokształtne
Raczej długie
ja też słyszałam, że przy okrągłej buzi długie kolczyki teoretycznie, a przy podłużnej (jak moja) okrągłe - choć ja i tak długie noszę:)
myślę że podłużne żeby optycznie wydłużyć twarz! ale to moje osobiste zdanie! ja mam okrągłą buzie i noszę różne na okazje
Też słyszałam, że przy okrągłej twarzy lepiej jest nosić kolczyki podłużne, które optycznie wyszczuplą twarz.
Nie ma co jednak popadać w przesadę i jak się coś podoba - to nosić
no też ejstem za tym, ze nie przy uszku tylko raczej dłuzsze.
Aleto tez zalezy chyba indywidualnieod osoby - bo jak ne lubi dyndajacych to przeciez nie bedziemyjej namawiać, skoro moga jej np przeszkadzać
Ja np mam podłużna a uwielbiam długie - chyba mi dobrze z tym
ale ze mam mała to nie moge kułek nosić, no i dziwnie sie czuje w takich "cieżkich".
Ostatnio edytowany przez malenka84 (2009-11-23 14:24:16)
Nic na ten temat nie wiem, myślę, że to jakieś zmyślone powiązanie.
Kozak powinien być praktyczny i wygodny.
tak to bywa jak się wklepuje post za postem, po co patrzeć na temat, hi hi hi
[quote=pinkmause]tak to bywa jak się wklepuje post za postem, po co patrzeć na temat, hi hi hi [/quote]
zgadzam się w 100%. Jak czytam niektóre odpowiedzi to normalnie i się wkurzam, że są bez sensu albo śmieję bo są nie na temat....
[quote=emilia_s292][quote=pinkmause]tak to bywa jak się wklepuje post za postem, po co patrzeć na temat, hi hi hi [/quote]
zgadzam się w 100%. Jak czytam niektóre odpowiedzi to normalnie i się wkurzam, że są bez sensu albo śmieję bo są nie na temat....[/quote]
mnie najbardziej denerwują częste stwierdzenia typu: poszukaj w sieci - makabra, fajnie że jest nowa osoba, ale czemu tak mało komunikatywna...
A mnie rozbawiają posty typu: nic nie wiem na ten temat, nie znam, nie wiem.
Bo na początku moje odp. pisałam tylko po zadaniu pytania przez 1 osobę , a nie na rozwinięcie rozmowy i ostatni wątek z tego tematu.
myślę ze powinno sie odpisywać tak żeby ktos inny mógł odpisac i zeby ciekawa rozmowa..
Ostatnio edytowany przez emilia_s292 (2010-08-25 18:07:00)
No tak, zgadzam się z Tobą w pełni, ale tak to jest, jak człowiek dopiero co zapoznaje się ze strona, z forum, itp., teraz to już wszystko gra i buczy.
I rozpisałaś się.... super... jest z kim popisać!
Tylko jeszcze kogoś 3 tu brakuje, było by fajniej.
Poczekamy-zobaczymy.
Mimo konkursów mało osób tu zagląda....
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź