Temat: Swetry
Jakie swetry są modne tej jesieni/zimy? Długie,krótkie? proste? w stylu "nietoperza"?Wełniane? Ażurowe?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie swetry są modne tej jesieni/zimy? Długie,krótkie? proste? w stylu "nietoperza"?Wełniane? Ażurowe?
Mnie jest wszystko jedno, musi być golf i musi być ciepły.
[quote=pinkmause]Mnie jest wszystko jedno, musi być golf i musi być ciepły.[/quote]
myślę podobnie, ale z tego co widziałam modne są dłuuuugie ![]()
To ja musiałabym nosić jako sukienkę. Inaczej wyglądałabym jak kurczątko w przebraniu...
kup sobie żółty ![]()
ja chyba nabędę jeden taki bo kupiłam sobie takie dość przylegające spodnie (coś a la jeździeckie) i do tego by pasował taki dłuższy...
Już posiadam na "składzie", to zresztą jeden z moich ulubionych kolorów. Tyle, że normalnej długości, tzn. zakrywa nerki, a tyłka już nie.
ja miałam kiedyś musztardowy, ale zniszczył się ![]()
kupiłam sobie go za jedną z pierwszych pensji - musztardowy sweter z kiszeniami i granatowe ogrodniczki ![]()
Nie cierpie golfów bo mnie gryza ![]()
Ostanio choruje na sweterki typu "baby doll" ![]()
Ja uwielbiam golfy...pamietam,że kiedyś miałam taki dłuuugi sweter ale potem wydał mi się niemodny i wyrzucilam...a teraz by się przydał....w ogóle dużo rzeczy ,które kiedyś nosiłam (ja i moja mama też)by się przydały....
moja mama na szczęście sporo rzeczy przechowała
był czas kiedy chodziłam w jej ciuchach z lat młodości ![]()
a w szkole średniej nosiłam płaszczyk po Babci i wszyscy pytali gdzie kupiłam ![]()
jakoś mało mnie obchodzi jak sweter jest modny, dla mnie ma być przede wszystkim ciepły.
widzę, że nie ma wśród nas żadnej damy odsłaniającej zimą nerki, bo tak trendi ![]()
Nie ma mowy, chore nerki to potworność!
[quote=pinkmause]Nie ma mowy, chore nerki to potworność![/quote]
no... albo pęcherz ![]()
brrr
teraz to tylko cieplusie sweterki ... albo golfik i na to tuniczkę
Zmarzluchy z nas....
Jak na dworze 2 stopnie i wiatr szaleje...
i pochmurno i mokro ![]()
chwała, że juz grad nie pada
Ma padać śnieg a wiec swetry cieplutkie i długie!
[quote=justyna]widzę, że nie ma wśród nas żadnej damy odsłaniającej zimą nerki, bo tak trendi
[/quote]
Jesteśmy na to za stare
.
A na serio to już nie trendy
teraz trendy to długieswetry/tuniki ![]()
[quote=malenka84][quote=justyna]widzę, że nie ma wśród nas żadnej damy odsłaniającej zimą nerki, bo tak trendi
[/quote]
Jesteśmy na to za stare
.
A na serio to już nie trendy
teraz trendy to długieswetry/tuniki
[/quote]
ja bym nie była taka pewna, czy to nie trendi... poczekajmy do pierwszych mrozów ![]()
No na widuje same w tych teraz modnych swetrach kardiganach (?) czy to im pasuje np do ubioru czy nie ![]()
Ja też lubie długie i do tego może być szeroki pasek
ja właśnie sprzedaję coś takiego na mojeciuchy ![]()
niby ładne, ale... jakoś mi nie leżą te kardigany...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź