Odp: Jakie nosicie kolory na paznokciach?
Lakier Boski:)
Musze sobie kupic taki kolor i błękit .
myslałam nad żółto-złotym ale chyba sobie odpuszcze
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Lakier Boski:)
Musze sobie kupic taki kolor i błękit .
myslałam nad żółto-złotym ale chyba sobie odpuszcze
A mnie coraz bardziej granat zaczyna się podobać. Coś w tym stylu:
A jakich firm lakierow uzywacie ? Ja lubie Inglota.
Co tam kosmetyczka wyciągnie W domu - różnie, zależy, jaki kolor wpadnie mi w oko.
Też różnie ..zalezy od koloru i upodobania...
używam tylko lakierów z firmy INGLOT.
a to zdjęcie z granatowymi paznokciami bardzo mi się podoba:) ja mam granatowy lakier do paznokci, ale nie taki matowy.
a ja używam bezbarwnego lakieru i ... takiego płynu do nie obgryzania paznokci ... które i tak ogryzam. Dawno już nie miałam tipsow , ale jak już robię to TYLKO francuski z jakimiś delikatnymi ozdobami
ja p2 kolezanka mi za kilka eurocentow kupuje go i wysyła a jest super trwały i super kolorki sa
nawet nie kojarzę takiej firmy p2
ja nie pamiętam jakich firm kupuję... różnie
bo to niemiecka firma
u nas jej nie zobaczysz a jest w takich sklepach jak u nas np rossman czy Drogerie Natura. Niemcy maja swoj odpowiednik
Ja też stosuję różne firmy ;p
Czyli nasuwa się wniosek, że ważniejszy jest kolor, a nie marka lakieru. I dobrze...
ja paznokcie mam krótkie niestety, bo są słabe i nic nie pomaga - dlatego raczej jakiś jaśniutki róż, beż, prawie zawsze też nakładam UV, bo daje efekt takiej bieli i świeżości
zazwyczaj mam odżywke nałożoną bezbarwną na paznokciach
lubie kolory : brąz,wiśnia,jasny róż biały
Ja też rzadko maluję paznokcie, ale jak już , to w grę wchodzi tylko lakier bezbarwny, lub beż.
A ja maluję codziennie - lubię je eksponować, bo jest co
Ja znalazłam wczoraj na tym facebook'u - fajny wpis o lakierach na lato 2010 - wszystko się zgadza, mój chwilowy faworyt to opcja z lakierami bardzo intensywnych kolorów - szczególnie mi się podoba jak pomarańczowy wygląda na paznokciach a normalnie nie przepadam za tym kolorem
ja ostatnio tylko różne odcienie czerwieni i ew bezbarwny
Ja maluję odzywką Miss Sporty
Inną sprawą jest to, czy mamy motywację zeby malować - jak sie siedzi w domu i jest masa obowiązków, to wiadomo, że nie ma często czasu ani ochoty... Ale do pracy fajnie jest chodzić z pomalowanymi...
Zgadzam się z tym. Ja wychodze, jak na razie tylko do sklepu albo na spacer to nawet mi się nie chce malować.
Co racja to racja Moja współlokatorka ma od miesiąca czerwony intensywny na nogach i tylko co rano uzupełnia braki - już się sama z siebie śmieje, ze nawet nie ma ochoty zrobić sobie tak jak trzeba paznokci więc tylko poprawia
to ma 'nalepione" warstwy i przecież to widać!
Pewnie że widać. Ja nie cierpię jak mi gdzieś odpryśnie lakier to od razu zmywam albo wszystkie albo jednego i maluję na nowo
ja właśnie suszę czerwony lakier
ale idziemy na piwko ze znajomymi zapraszać ich na ślub, więc muszę mieć ładne dłonie, żeby ew pokazać pierścionek
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź