201

Odp: Kosmetyki które polecam :)

a to jest taki żel po opalaniu? czy po prostu chłodzący? jakie ma inne własciwości?

nigdy nie widziałam takiego smile

202

Jest to żel chłodzący, nie po opalaniu. Jest to wyszczuplanie przez ujędrnianie. Aktywuje spalanie tkanki tłuszczowej, wzmacnia i poprawia strukturę skóry, zapobiega gromadzeniu się substancji lipidowych.

203

aa to fajne smile

204

W zestaw wchodzi żel chłodzący, rozgrzewający i peeling.

205

wiem wiem ;D

już sprawdziłam wink
FAJOWY ZESTAWIK wink

206

Polecam kosmetyki polskie (kremy do twarzy, kremy do stóp, maseczki, szampony, odżywki do włosów,  toniki, żele do twarzy) firmy : nivea, pollena ewa.

207

gusia napisz konkretnie co polecasz, masz jakieś doświadczenie z konkretnymi kosmetykami?
opisz coś więcej

208

Zdecydowałam się zainwestować w kosmetyk z hialuronem Advan Skin. No muszę przyznać, że było warto, co prawda uzywam od niedawna, ale serum jest niesamoiwte, wchłania się natychmiast a skóra promienieje, polecam, chociaż to dość silny i nie najtańszy kosmetyk

209

Tez uzywam serum i zgadzam się że warto zainwestować.

210

Ile kosztuje to serum i jaką ma pojemność i wydajność (na ile wystarcza)?

211

Ja nie wiem bo ja dostałam do przetestowania i do napisania opinii. NIby jeszcze nie ma tego kosmetyku w Polsce.

212

ze swojej strony polecam lanolinowy krem nawilżający Merino, polecam szczególnie osobom z suchą i wrażliwą skórą...ten krem bardzo dobrze się rozprowadza, szybko wnika w skórę, a na efekty nie trzeba długo czekać, działa o niebo lepiej od innych kremów nawilżających

213

ja mam cerę mieszaną, wiec kremy nawilżające w zupełności wystarczają...

214

Też mam mieszaną....

215

Ja uwielbiam kosmetyki marki Merino, naturalne. Można je dostać na aanatural.pl. Pochodzą z Nowej Zelandii i zawierają same naturalne składniki. Ja najbardziej lubię balsam z lanoliną (najlepiej nawilża z wszystkich jakie miałam) i preparaty z aloesem, bo świetnie łagodzą poparzenia słoneczne i podrażnienia po depilacji.

216

Ja wolę polskie, też na bazie naturalnych składników, np. ziaja

217

O tak Ziaja jest bardzo dobra i ma szeroki asortyment kosmetyków.

218

Dziewczyny mam taki wstydliwy problem, otóż już jakiś czas temu zrobiły mi się rozstępy na ramionach, bo dość szybko przybrałem na wadze, a moja skóra do bardzo rozciągliwych nie należy. Wiem, że niestety one nie znikną nigdy, ale słyszałem, że można sprawić, żeby były bledsze. Czy możecie mi polecić jakiś krem albo maść stąd  , bo tu mają ogromny wybór. Smarowałem to oliwką dla dzieci i takim kremem Fissan, ale nie działało zbyt dobrze.

219

Kosmetykami trudno to będzie zwalczyć, może lepiej zainwestować w zabieg?

220

Niestety nie stać mnie, słyszałem, że takie laserowe są bardzo drogie. Wolę już stówę wydać na jakąś maść, niż robić ten zabieg. Ten fissan kosztował 24 złote, oliwka 8, więc za taką cenę ciężko się spodziewać dobrych rezultatów. Jakbyście coś znały to napiszcie:)

221

Może spróbuj poczytać o mikrodermabrazji, zabieg kosztuje ok. 150-200 zł, a pewnie jest skuteczniejszy niż te wszystkie kremy i maści

222

Dużo jest też informacji o kolagenie w różnych wydaniach, który ponoć spłyca rozstępy, preparat jest w kremie, nie wiem, czy ten w tabletkach też tak działa

Ostatnio edytowany przez summerlove (2010-08-05 13:32:34)

223

Tak mało? Na innym forum czytałem, że to może być wydatek około 1000-2000 złotych. Ktoś ściemniał albo chodziło o przeszczep skóry, czy coś, bo dlaczego takie drogie? Laserowy zabieg może tyle kosztować?

224

Laserowy zabieg tak, mikrodermabrazja to trochę coś innego:

225

[quote=marass]Tak mało? Na innym forum czytałem, że to może być wydatek około 1000-2000 złotych. Ktoś ściemniał albo chodziło o przeszczep skóry, czy coś, bo dlaczego takie drogie? Laserowy zabieg może tyle kosztować?[/quote]
Zabiegi laserowe są drogie, więc to może być prawda... A co do mikrodermabrazji, to doczytałam się, że trzeba 3-5 zabiegów żeby był widoczny efekt, więc jednak wyjdzie drożej sad