Odp: Wakacyjna miłość...
Chyba nie ma....cóż wakacje...urlopy....wyjazdy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chyba nie ma....cóż wakacje...urlopy....wyjazdy
Albo nadmiar pracy... kiedy ostatnio się odezwał?
Odezwał się chyba niedawno ale to tylko w "sprawie służbowej".........nie pamiętam.
No tak, olewa nas...
Nie tak to nie, bo jak mamy jakiś problem to zawsze odpisze.
Ale żeby tak coś od siebie napisał czasem, to byłoby fajnie...
Pewnie że byłoby fajnie.........
MOże to przeczyta i się włączy do dyskusji.
Wiem!!! Zrobimy to sposobem! Zaraportujemy post, he he he... będzie musiał zwrócić uwagę na jego treść. Napiszmy zaproszenie, połączy się cytaty i zaraportuje.
hahahahaha podchwytliwe
Ale może zadziała jeśli to on się tym zajmuje, a jeśli nawet nie, to ktoś mu przekaże.
A zauwazyłyscie że na dole, tam gdzie widać kto jest na forum, jest admin? Może on to wszystko czyta i czeka na odpowiednią chwilę by się odezwać?
Był i to dość długo. Może się wystraszył, że będziemy go nękać i namawiać do pisania...
Ooo, dobry pomysł... myślę, że złapie haczyk...
Zobaczymy.
[quote=emilia_s292]A zauwazyłyscie że na dole, tam gdzie widać kto jest na forum, jest admin? Może on to wszystko czyta i czeka na odpowiednią chwilę by się odezwać?[/quote]
Czekamy i liczymy na to... jesteśmy bardzo gościnne
Witam Was ponownie, mam 21 lat hehe, nie sądziłem, że tym jednym postem wywołam takie zainteresowanie i burzę na forum. Jestem jedynym facetem tutaj oprócz admina? To ja dopiero jestem osamotniony
Ciekawa jestem, co cię skłoniło, żeby do nas dołączyć? Może zwerbuj kolegów i dopiero się dyskusja rozkręci...
Bo z tego forum można się dużo dowiedzieć o kobietach i dzięki temu lepiej Was rozumieć . Szukałem pewnej informacji, znalazłem przy okazji jeden czy dwa wątki, gdzie mogę się jakoś wypowiedzieć, to napisałem. Gdybym wiedział, że będę miał takie powitanie, to bym dawno założył konto .
[quote=marass]Bo z tego forum można się dużo dowiedzieć o kobietach i dzięki temu lepiej Was rozumieć . Szukałem pewnej informacji, znalazłem przy okazji jeden czy dwa wątki, gdzie mogę się jakoś wypowiedzieć, to napisałem. Gdybym wiedział, że będę miał takie powitanie, to bym dawno założył konto .[/quote]
Bo my chcemy, żeby mężczyźni też tu pisali - będzie ciekawsza dyskusja... Widzę, że z tą obecną Twoją dziewczyną to coś poważnego, skoro szukasz tu informacji
Nie szukam informacji w związku z nią. Po prostu też ciekawi mnie parę rzeczy. Tamtą dziewczynę dopiero co poznałem, więc się nie nakręcam sztucznie
Co na przykład Cię ciekawi? M jesteśmy ekspertkami w naszej dziedzinie:) Pytaj śmiało...
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź