Odp: Bielizna
No to tak jak ja, szczupła i nie mam bujnych kształtów!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No to tak jak ja, szczupła i nie mam bujnych kształtów!
no tak tak, ja taka myszka jestem, tyle że nie zupełnie szara
Ja niby szara ,ale wiem że podobam sie mężczyznom, choć nie wiem dla czego mnie się boją , bo tak słyszałam!
charakterna jesteś i w kropeczki, a mężczyźni są zazwyczaj jedynie dużymi chłopcami i łatwo ich zastraszyć
Dobre określenie mojej osobowości, a tak na serio to tą biedronę wymyśliły dla mnie moje córki! I tak już zostało! A co! Ja kocham przyrodę!
dzieci potrafią bardzo trafnie oceniać rodziców, często też potrafią nas czegoś nauczyć, tylko trzeba chcieć słuchać; a jak się ma dobry kontakt, to wychowywanie staje się łatwiejsze
Moje są w trudnym wieku ale staram sie nie być tylko matką lecz także przyjaciółką , a to trudne zadanie, bo najważniejsze żeby zachować pewne granicy rodzicielstwa. Wiesz teraz przeżywają pierwsze miłości i rozczarowania a to na prawdę dla nich poważne sprawy, przecież pamiętam jak było ze mną!
wierzę, ten czas jeszcze przede mną, ale chciałabym być dobrym powiernikiem i jednocześnie wyrozumiałą matką - zobaczymy jak mi to wyjdzie, a mam jedynaka, co może być pewną przeszkodą
Ciekawa jestem swoją drogą jak to mieć chłopca synka? Ja mam córki i jest troszeczkę inaczej , tak mi sie wydaje!
Z synem jest chyba łatwiej, bo to taki prawie malutki mąż
Fajne okreslenie....ja tez jak na razie tylko córeczka...
[quote=pinkmause]Z synem jest chyba łatwiej, bo to taki prawie malutki mąż [/quote]
hahaha, ależ mnie rozbawiłaś ! ;D
jestem poprawiacz nastroju, a z tym synem to prawda, jeszcze mój to nawet z wyglądu wykapany tata
zawsze myśląc o dziecku w przyszłości wolałabym mieć córkę, a teraz to już na pewno drugi mąż mały to już za dużo ))
[quote=biedroneczka4]A co z tą bielizną korygującą , kupował ktoś taką? Reklamują nie raz![/quote]
a co ona koryguje? ja nie słyszałam
a co do dzieci najfajniej mieć chyba "parkę" :-)
Albo najlepiej drużynę piłkarską... To co fajnie, to swoją drogą, a życie i nasze możliwości to druga sprawa...
Nie zawsze uda się parka...
no to trzeba próbować na zasadzie: do trzech razy sztuka...
Ale trójka to już może być za dużo.....albo też się nie uda np. troje chłopców lub trzy dziewczynki.
Bywa i tak... Wtedy trzeba się cieszyć z tego co jest
pewnie, że tak. ja np. nie chciałam wiedzieć czy urodzę dziewczynkę czy chłopca bo co to za różnica. I w ogóle to oczekiwanie co będzie?
Ja wolałabym wiedzieć, można wtedy przygotować wcześniej ubranka, wystrój pokoiku, itd...
No ale potem jak już jedziesz na porodówkę to nie ma tego napięcia wśród rodziny: " i jest chłopczyk czy dziewczynka?". Tylko takie: " urodziła"........... acha
Fajnie to napisałaś Emilio, samo życie.
[quote=summerlove]Ja wolałabym wiedzieć, można wtedy przygotować wcześniej ubranka, wystrój pokoiku, itd...[/quote]
A wiesz, że jest przesąd żeby za wcześnie nie szykować tych rzeczy bo może stać się coś złego
Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź