151

Odp: Jaka bielizna

Oj, majtek kiedyś nie ściągałam, a teraz mi przeszkadzają, sama nie wiem dlaczego i zawsze zdejmuję. Mój facet nosi tylko bokserki takie elastyczne bawełniane i lubi w nich spać, są wygodne... i bosko wyglądają smile

152

A mi się podobają u faceta bokserki obcisłe...

153

O takich piszę właśnie.

154

Bo wiesz są jeszcze takie lużne bokserki.... to podobają nam się takie same bokserki!

155

Nie tylko nam, czytałam artykuł o tym jaka bielizna męska najbardziej podoba się kobietom i na pierwszym miejscu były właśnie takie jak lubimy.

156

[quote=emilia_s292]A mi się podobają u faceta bokserki obcisłe...[/quote]
Pod warunkiem, że mają co obciskać... Bo jak nie, to żałośnie mogą wyglądać smile

157

my śpimy nago, a co do bokserek to piszecie o dwóch różnych rzeczach - te obcisłe to szorty (uwielbiam), a te luźne, to bokserki - jakoś nei przepadam, ew. do spania smile

158

[quote=Ewelina][quote=emilia_s292]A mi się podobają u faceta bokserki obcisłe...[/quote]
Pod warunkiem, że mają co obciskać... Bo jak nie, to żałośnie mogą wyglądać smile[/quote]
Na przykład na chudym tyłku bez mięsa to brzydko by wyglądały - opinałyby kości.

159

[quote=justyna]my śpimy nago, a co do bokserek to piszecie o dwóch różnych rzeczach - te obcisłe to szorty (uwielbiam), a te luźne, to bokserki - jakoś nei przepadam, ew. do spania smile[/quote]
Są takie przylegające, niektórzy mówią o nich bokserki a'la szorty. Ale większość jednak "obcisłe bokserki" smile

160

Niewazne jak się nazywają wazne, że super te obcisłe wyglądają na facecie!

161

moja psiapsióła pracuje w firmie bieliźniarskiej - stąd moja 'fachowa' terminologia wink
no mój tych szortów ma całą szufladę big_smile

162

Mój to musi mieć te bezszwowe bo w tych z szwami od razu robią mu się dziury.

163

Mój ma jeszcze takie zwykła, luźne, niektóre takie ciemne w kratę mi się podobają. Slipów nieznoszę.

164

Slipów ja i on nie tolerujemy. Takie czasy, bo mój tata to tylko slipy nosi.

165

a mój ma sporo slipów, większość mi się podoba - w ogóle gaci to ma około setki, no może około 80 ....... serio, ja naliczyłam ostatnio swoich 62  a wyrzucałam wtedy stare, a on ma większą szufladę na gacie i ma całą pełną......

166

No to tak jak mój. Miliony gaci i skarpetek. Mi wystarcza ok. 20-30 par jednego i tyle samo drugiego.

167

Mój to ciągle narzeka, że ma za mało mimo iż pełna szuflada jest. On jest taki, że jak mu poukładam gacie to on zawsze bierze te co są na wierzchu i tak w kółko. Ja wypiorę, ułoże  a on znowu te same. Muszę czasami układać inne na wierzch.

168

Ha ha ha, tak samo mój robił, ale teraz jak sobie sam robi pranie, to wiesz, dopiero jak już się kończą pierze, więc jest rotacja.

169

Chyba tez tak zrobię. Niech sam sobie pierze. Pewnie też wypierze dopiero wtedy, gdy nie będzie miał co na siebie włożyć.

170

Tak, jak będzie ostatnia albo przedostatnia para na tyłku.
Ja zresztą bym chyba tak samo robiła, gdyby nie to że piorę osobno białe, czarne/ciemne i jasne.

171

Ja też piorę osobno. ale jak ja ubieram majtki to lubie szperać w gatkach i wybierać coraz to inne.

172

no... ja też często sięgam po te z dna, żeby było urozmaicenie i też piorę oddzielnie ciemne i jasne, ale mój może sobie uprać gacie z jeansami nawet .... a co do zauważenia, to by pewnie rano zauważył że nie ma czystych, na szczęście ma odłożone  jakieś 5 par zupełnie nowych, więc by nie poszedł z g... t.... do pracy wink
ech...

173

Tak jak mój,kiedyś wszystko razem do pralki wrzucał. teraz jak jestem u niego to pyta czy można coś z czymś uprać.
Ja sobie dobieram zależnie od nastroju, ciuchów (niektóre dżinsy mi brudzą na niebiesko) i pod biutonosz, bo nie wszystkie mam komplety.

174

ja mam tylko jeden komplet... no i pod  kolor oczywiscie dobieram ....

175

Fajnie jak biustonosz ma dwa albo więcej kolorów, bo jest np. w paseczki albo kratkę - mozna wtedy więcej majteczek dobrać do niego. Albo np. zielony z czarną koronką, czy biały z niebieską wstążeczką i różowymi kwiatkami.