251

Odp: I przed i po ślubie

I nie przechodzi kryzysu, nie zdradzi i jako jedyny przyjaciel wysłucha wszystkiego, od depilacji po nowe buty Kaśki z naprzeciwka.

252

Jest cierpliwy, czuły i zawsze zadbany....może iść z nami na zakupy (w torebce) ...

253

No właśnie... zawsze jest blisko, przy nas, kobiety to cenią. I pod ręką kiedy go potrzeba.

254

I zawsze gotowy...

255

I nigdy nie namawia kiedy boli nas głowa.

256

To po prostu ideał. Więc po co nam faceci?

257

Do przytulania tongue

258

Można kupić sobie misia...

259

Ja mam, serio.

260

I co sprawdza się jako "tuliciel"?

261

Dostałam go od chłopaka. Leży sobie i sprawia miłe wrażenie. Ale mam inną maskotkę od niego - lewka. On się sprawdza. Dał mi go żeby mnie bronił, ha ha. To było dawno temu. Leżałam wtedy w szpitalu i on mi go przyniósł. Słodki jest, mam go do dziś i będę miała nadal smile

262

ja na szczęście ze swoim też mogę iść na zakupy (pod rękę) wink

263

To masz fajnego faceta. Ja z moim też mogę iść, ale jak widzę jego minę, jak przymierzam trzecią z kolei parę spodni to odechciewa mi się z nim chodzić.

264

o nie... mój jest super cierpliwy, doradza pomaga, szuka innych rozmiarów czy kolorów... koleżanki mi zazdroszczą big_smile
kiedyś jak moja przyjaciółka szukała sukienki na wesele (była świadkową), to po pierwszej wizycie w sklepie ze swoim zadzwoniła do mnie i chciała pożyczyć mojego narzeczonego na zakupy wink

265

A czy on na pewno jest hetero???? żartuję oczywiście. To naprawdę jest wyjątkowy.

266

[quote=emilia_s292]A czy on na pewno jest hetero???? żartuję oczywiście. To naprawdę jest wyjątkowy.[/quote]
haha jestem o tym w 100% przekonana big_smile

poza cierpliwością na zakupach jest w 100% facetem - ciuchy, kosmetyki, pielęgnacja urody - tu jest nawet w 200% męski wink
dopiero przy mnie zaczął używać kremu do rąk (bo ma bardzo suche), kremu nivea, czy innych kosmetyków poza mydłem ...

267

Mój też ma bardzo suche ręce ale jak ja mu ich nie nasmaruję to on sam sobie nie posmaruje bo nie znosi tego uczucia po nasmarowaniu

268

[quote=emilia_s292]Mój też ma bardzo suche ręce ale jak ja mu ich nie nasmaruję to on sam sobie nie posmaruje bo nie znosi tego uczucia po nasmarowaniu[/quote]
ech... faceci... :-)
mojemu też muszę przypominać i też zawsze potem macha rękoma z obrzydzenie krzycząc "fuj krem" albo "ręce mi się rozpuszczają!" lol

no ale czasem użyje ... kupuję mu takie szybko wchłaniające się i w maksymalnie męskim opakowaniu, bez kwiatków wink

269

A jak się nazywają? To może i mój się skusi.

270

na pewno lubi ziaję kozie mleko (bo nie pachnie niczym babskim)
neutrogena
i jakiś  nivea w granatowej tubce, ale teraz nie kojarzę nazwy
no i ten farmony teraz mam, też go całkiem bezboleśnie używa, bo szybko się wchłania i nei pachnie smile
[img]//znam.to/userfiles/R/027/R027-f23b752.jpg[/img]

271

Z farmony też miałam go dostać a zamiast tego dostałam dwa serum do nóg. Z Ziaji mam masło do ciała kozie mleko. Mam z Malwy do rąk ale zbyt intensywnie pachnie. Poszukam z neutrogeny

272

neutrogena jest świetna na zimę albo do bardzo suchych rąk bo naprawdę doskonale chroni skórę

273

To zdecydowanie coś dla niego.

274

[quote=emilia_s292]To zdecydowanie coś dla niego.[/quote]
w mojej ulubionej drogerii "rossmanie" są na pewno smile

275

To na pewno tam zajrzę o ile nie zapomnę....