Odp: I przed i po ślubie
I nie przechodzi kryzysu, nie zdradzi i jako jedyny przyjaciel wysłucha wszystkiego, od depilacji po nowe buty Kaśki z naprzeciwka.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I nie przechodzi kryzysu, nie zdradzi i jako jedyny przyjaciel wysłucha wszystkiego, od depilacji po nowe buty Kaśki z naprzeciwka.
Jest cierpliwy, czuły i zawsze zadbany....może iść z nami na zakupy (w torebce) ...
No właśnie... zawsze jest blisko, przy nas, kobiety to cenią. I pod ręką kiedy go potrzeba.
I zawsze gotowy...
To po prostu ideał. Więc po co nam faceci?
Można kupić sobie misia...
I co sprawdza się jako "tuliciel"?
Dostałam go od chłopaka. Leży sobie i sprawia miłe wrażenie. Ale mam inną maskotkę od niego - lewka. On się sprawdza. Dał mi go żeby mnie bronił, ha ha. To było dawno temu. Leżałam wtedy w szpitalu i on mi go przyniósł. Słodki jest, mam go do dziś i będę miała nadal
ja na szczęście ze swoim też mogę iść na zakupy (pod rękę)
To masz fajnego faceta. Ja z moim też mogę iść, ale jak widzę jego minę, jak przymierzam trzecią z kolei parę spodni to odechciewa mi się z nim chodzić.
o nie... mój jest super cierpliwy, doradza pomaga, szuka innych rozmiarów czy kolorów... koleżanki mi zazdroszczą
kiedyś jak moja przyjaciółka szukała sukienki na wesele (była świadkową), to po pierwszej wizycie w sklepie ze swoim zadzwoniła do mnie i chciała pożyczyć mojego narzeczonego na zakupy
A czy on na pewno jest hetero???? żartuję oczywiście. To naprawdę jest wyjątkowy.
[quote=emilia_s292]A czy on na pewno jest hetero???? żartuję oczywiście. To naprawdę jest wyjątkowy.[/quote]
haha jestem o tym w 100% przekonana
poza cierpliwością na zakupach jest w 100% facetem - ciuchy, kosmetyki, pielęgnacja urody - tu jest nawet w 200% męski
dopiero przy mnie zaczął używać kremu do rąk (bo ma bardzo suche), kremu nivea, czy innych kosmetyków poza mydłem ...
Mój też ma bardzo suche ręce ale jak ja mu ich nie nasmaruję to on sam sobie nie posmaruje bo nie znosi tego uczucia po nasmarowaniu
[quote=emilia_s292]Mój też ma bardzo suche ręce ale jak ja mu ich nie nasmaruję to on sam sobie nie posmaruje bo nie znosi tego uczucia po nasmarowaniu[/quote]
ech... faceci... :-)
mojemu też muszę przypominać i też zawsze potem macha rękoma z obrzydzenie krzycząc "fuj krem" albo "ręce mi się rozpuszczają!"
no ale czasem użyje ... kupuję mu takie szybko wchłaniające się i w maksymalnie męskim opakowaniu, bez kwiatków
A jak się nazywają? To może i mój się skusi.
na pewno lubi ziaję kozie mleko (bo nie pachnie niczym babskim)
neutrogena
i jakiś nivea w granatowej tubce, ale teraz nie kojarzę nazwy
no i ten farmony teraz mam, też go całkiem bezboleśnie używa, bo szybko się wchłania i nei pachnie
[img]//znam.to/userfiles/R/027/R027-f23b752.jpg[/img]
Z farmony też miałam go dostać a zamiast tego dostałam dwa serum do nóg. Z Ziaji mam masło do ciała kozie mleko. Mam z Malwy do rąk ale zbyt intensywnie pachnie. Poszukam z neutrogeny
neutrogena jest świetna na zimę albo do bardzo suchych rąk bo naprawdę doskonale chroni skórę
To zdecydowanie coś dla niego.
[quote=emilia_s292]To zdecydowanie coś dla niego.[/quote]
w mojej ulubionej drogerii "rossmanie" są na pewno
To na pewno tam zajrzę o ile nie zapomnę....
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź