Odp: Łóżkowe i nie tylko łóżkowe kreacje
Następna krejzolka... No tak, jej gwałt nie groził, co najwyżej kiła...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Następna krejzolka... No tak, jej gwałt nie groził, co najwyżej kiła...
Ona ogólnie to kocha facetów, wszystkich i dla niej liczy się tylko to co mają w rozporku...potrafiła z żonatym facetem bzykać się w Tirze, tylko dlatego, że słyszała, że ma dużego.
o matko.... fajna ta Twoja koleżanka....
moja koleżanka wzięła ślub jak miała 20 lat a jak miała 20,5 już była rozwódką...
tylko jedną taką znam
O to też nie zle, ta moja koleżanka (pisałam już o niej) teraz przeżywa że nie może mieć dzieci i jest z nowym, kolejnym facetem od miesiąca, który siedzi w więzieniu a ona już na jego rodziców mówi teściowie.
Rodzinna jest, co się dziwisz... To poznali się na przepustce?
wow... niektórzy muszą czuć nieustannie adrenalinę...
[quote=summerlove]Rodzinna jest, co się dziwisz... To poznali się na przepustce?[/quote]
Nie mam pojęcia i nawet nie mam zamiaru wnikać jak go poznała bo pewnie niedługo już będzie inny. Wiecie dla niej to straszny dramat, że facet ją wykorzystał i zostawił albo że musi pracować a ja mam swoje poważniejsze problemy i nie bardzo chce mi sie jej wysłuchiwać.
wcale Ci się nie dziwię... jeszcze 10 lat temu można było takich historyjek słuchać, ale teraz ... już inne problemy są na głowie i takie opowieści wydają mi się po prostu niepoważne
wcale Ci się nie dziwię... jeszcze 10 lat temu można było takich historyjek słuchać, ale teraz ... już inne problemy są na głowie i takie opowieści wydają mi się po prostu niepoważne
Dokładnie. Ona dla mnie jest nadal niepowazna i w ogóle nie potrafi się zmienić. Ciągle zachowuje się jak napalona nastolatka a nie jak powazna kobieta.
A po co ma dorastać? Skoro dzieci mieć nie będzie, to nie musi się kreować na matkę Polkę, tylko może brać z życia................... wszelkie choroby weneryczne:)
bez przesady, dla Ciebie matka Polka jest synonimem dorosłości??
nie w tym rzecz
dorosnąć warto nawet jak się nie planuje mieć dzieci
Własnie.... Nie wszystkie matki dorosły...
[quote=justyna]bez przesady, dla Ciebie matka Polka jest synonimem dorosłości??
nie w tym rzecz
dorosnąć warto nawet jak się nie planuje mieć dzieci[/quote]
nie, ale ona może uważa że nie musi spoważnieć, ustatkować się. Taka hipiska...
Własnie tu jest problem, bo ona z tego co mówi to bardzo chce się ustatkować tylko nie potrafi się zmienić.
Skoro ciągle wikła sie w nibyzwiązki z innymi hipisami, to nic dziwnego ze jej się nie udaje... Długo by w normalnym życiu nie wytrzymała podejrzewam - zżarła by ją nuda, brak mocnych wrażeń
Pewnie tak, tylko czemu ciągle powtarza że chce się zmienić a każdy kolejny jej związek to porazka.
Bo porażka to jej drugie imię. Widocznie przyciąga nieodpowiednich facetów, a ci odpowiedni jej nie chcą, bo ma pewnie opinię wyrobioną...
Tak. Opinie to już miała w podstawówce...
No to teraz to już nic nie musi robić i tak wszyscy ją znają z najgorszej strony...
tak... wszyscy już ją znają...
Ciekawe tylko czemu nie może mieć dzieci, może usuwała X razy a potem jak chciała, to nie udało się 'wpaść"...?
z tego co wiem to tylko kilka razy poroniła
Hmmm, może to i lepiej? Co by je dobrego czekało na tym świecie przy takiej matce?
Ja też uważam, że nie byłaby dobra matką.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź