Temat: Jaka bielizna
Dziewczyny - jakiej marki bielizne najbardziej polecacie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziewczyny - jakiej marki bielizne najbardziej polecacie?
ja mniej na markę zwracam uwagi, musi mi coś wpaść w oko i być w miarę wygodne, nie udziwnione... tak samo mam z facetami
Ja sobię śmigam do dwóch sklepów w moim mieście, bo we wszystkich innych bielizna mi się po prosyu nie podoba, i w tych dwóch ulubionych kupuję bieliznę różnych marek, ale gdybym miała wybrać tą, która podoba mi się najbardziej, to Obsessive, ale u nas nie ma sklepu i wogóle, więc pozostaje przez internet.
No tak, i stąd jesteś tu. Bo jak już weszłaś kupować przez internet, to skręciłaś też w inną "alejkę" i przywędrowałaś na ten portal... A serio - jak tu trafiłaś? To pytanie też do innych Forumowiczek. Piszcie!
Szukałam babskich portali. wpisywałam tagi: uroda, moda itd.
ja też przez wyszukiwarkę, szukałam czegoś i tak przeczytałam jeden artykuł, potem zaczęłam oglądać portal, trafiłam na forum - no i zostałam!
Ja tak samo jak poczytałam to już tu zostałam. I szata graficzna bardo mi się spodobała. Przejrzyście i słodko
No i dużo konkursów, co nie pozostaje bez wpływu na naszą wierność...:)
I tak atmosfera rywalizacji gdzieś się ulotniła, ustępując miejsca koleżeńskiej pogawędce...
Mi się z Tobą od początku fajnie rozmawia. Do końca jeszcze weźmiemy się za łby, nic się nie bój, ha ha
Tak, to nieuniknione... Gdzie się spotykają dwie osoby, tam zawsze pojawiają się trzy różne światopoglądy:)
A kiedy on nastąpi...? Bo dyskusja w rozkwicie, z Ty już kończyć myślisz?
Ja tam i tak będę tu siedzieć. Głupio trochę ostatnio było, jak był konkurs to wszyscy opisali, a jak się kończył to tylko ja i JoannB.
tak jak w życiu - ludzie odchodzą, potem wracają...
wierzysz w reinkarnację?
A obecny?
Na pewno kimś zaciętym, nieustępliwym, walecznym, w którymś wcieleniu wstecz był wojownikiem na pewno.
ooo, to ma instynkt killera:)
Ja żartowałam z tą wiarą w reinkarnację. Ale gdyby istniała to byłoby jak wyżej.
No myślę... A nawet jeśli, to przecież miałaś na myśli tylko to, że jest baaardzo męski, prawda?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź