Odp: Sylwester :)
a ja na rejs to nie miałabym wcale ochoty, tym bardziej, że leje i leje i mam dość wody
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a ja na rejs to nie miałabym wcale ochoty, tym bardziej, że leje i leje i mam dość wody
dobra wymówka, ale faktyczie pada i pada, ani z dziećmi wyjść
Też z miłą chęcią poszłabym gdzieś na sylwestra...niestety nie mamy z kim małej zostawić...a więc pozostanie w domu....
ja ogólnie na wszelkie bale i imprezy jestem raczej chętna, ale nie może się jakoś większa grupa nas zebrać, bo każdemu coś tam wypadnie albo juz gdzieś idzie, albo pracuje itp itd, więc ostatnbnimi czasy raczej domowe imprezki w skromnym gronie, na szybko, przed samym sylwestrem organizowane
tak zazwyczaj bywa!
no właśnie, tylko po co ten stres przed, jak jeszcze nie wiadomo gdzie się podziać... Ogólnie lubię mieć w życiu wszystko poukładane, wszystko planuję, bo inaczej czuję chaos i mam poczucie bez sensu spędzonego czasu... więc jak zbliża się sylwester, a planów nie ma, to troszkę się denerwuję
na pewno taneczny-choc jeszcze nie wiem gdzie
Wszystkim szampańskiej zabawy życzę
a my właśnie się zastanawiamy czy nie pojechać do innego miasta...
A ja już po balu-było super,więc mam nadzieję,że taki własnie będzie 2010 rok
[quote=hallina]A ja już po balu-było super,więc mam nadzieję,że taki własnie będzie 2010 rok[/quote]
Też byłam na balu. Przed nim [u]kupiłam sobie odjazdową kieckę, byłam u fryzjerki i zafundowałam sobie [url=http://www.afrodytasalon.pl/conturemakeup.php][color=darkslategray]makijaż permanentny Warszawa[/color][/url][/u] - bo tu spędziłam sylwestra [b]wyglądała ślicznie rozświetlona przez fajerwerki. [/b]
Mam nadzieję, że w nowym roku będę częściej wpadać na to forum!
Też na to liczę
[quote=vivalia]
Mam nadzieję, że w nowym roku będę częściej wpadać na to forum![/quote]
tylko błagam pisz bez linków....
już wiemy gdzie pracujesz
Witam.....
Hej, hej i w tym Nowym Roku jakoś wszystko bez zmian
O! tak! jesteśmy na miejscu i wszystko wraca do normy!
szkoda, że ta moja norma taka nudnawa jest
Może coś tę nudę w tym roku przełamie-ja tego zyczę
pożyjemy - zobaczymy,
Ja tego rocznego Sylwestra spędziłam w domu, przy zastawionym stole i włączonym TV.
Wielkimi suso-krokami nadchodzi Sylwester 2010 (podoba mi się data swoją drogą), ale najpierw będą Andrzejki... robi się imprezowo. Trochę ruchu po leniwych długich weekendach.
Dziewczyny, dodawajcie opisy nietrafionych kosmetyków, które wypróbowałyście, a które okazały się przereklamowane: [url]http://urodaizdrowie.pl/category/antykosmetyki[/url]
Warto ostrzec innych przed nieudanym zakupem!
Pamiętajcie: im więcej gwiazdek zostanie przyznane danemu produktowi, tym gorsza jest jego ocena!
Warto go wtedy zapytać, czy sam używał - oczywiście odpowiedź pewnie będzie qwierdząca
Ja miałam taką sytuację, że obsługiwała mnie fanka antyperspirantów w kulce. Była akurat promocja na antyperspiranty i spytałam, czy tylko na kulki czy na spray'e i żele też, ona na to, że tylko na kulki więc podziękowałam, a ta do mnie wyskoczyła mrużąc oczy jak żmija, że "A co, to! Kulki są w czymś gorsze? Ja używam tylko w kulce i jestem zadowolona." Ja na to:"A ja używam tylko w sprayu i żelu, bo z kulki za długo się wchłania i nie lubię."Wielce się oburzyła.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź