Odp: prezenty
ja wczoraj pakowałam prezenty
już nic nie kupuję...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja wczoraj pakowałam prezenty
już nic nie kupuję...
ja jak zawsze pamietam o tym dużo wcześniej i teraz już praktycznie w sklepach nic nie ma jakieś bzdety , ale i trochę wygrałam rzeczy to podziele sie z najbnliższymi
Dzisiaj są urodziny męża. Dla niego prezent czeka zapakowany.
Inne, te świąteczne jeszcze nie. Pudełka dopiero wybrałam, teraz muszę je wykleić - robię to takim lekko wymiętym papierem bibułowym, pomalowanym na różne kolory
fajnie podobają mi sie prezenty w pudełkach a nie w siatkach
teraz większość sklepów proponuje pakowanie odrazu prezentu więc mam to z głowy
ja ide dzis na zakupy - dla brata i mojego
a mój wciąż nic nie ma dla mnie i chodzi załamany podpytując mnie co chcę... a ja nic nie potrzebuję
poza sukienką, nowymi pantofelkami i diamentami
[quote=Beata]teraz większość sklepów proponuje pakowanie odrazu prezentu więc mam to z głowy[/quote]
dla mnie to taka ogromna frajda, że nawet nie patrzę na te wszystkie możliwości
ja też sama pakuję prezenty, uwielbiam to
dla mnie to niczym rytuał jakiś, po prostu bez tego elementu nie byłoby takiej frajdy w obdarowywaniu; czasami oklejanie zajmuje mi kilka ładnych dni (jak teraz) ale efekty są zadowalające
Ja jeszcze nie zapakowałam....idę dzisiaj kupić jakiś papier albo coś tam....a poza tym to muszę jeszcze dokupić coś mojemu...
a powiedzcie co mogę kupić dla rodziców bo w 1 dzień świat maja 30-ta rocznicę ślubu i brak pomysłów
bilety do teatru
ekspres do kawy
[quote=asiula83]a powiedzcie co mogę kupić dla rodziców bo w 1 dzień świat maja 30-ta rocznicę ślubu i brak pomysłów[/quote]
byle nie garnki - to takie oklepane
aparat fotograficzny
teatru u mnie brak, ekspres juz mam, garniki oklepane - brak kupił, he he he a aparat za drogi
jednym słowem problem pozostaje aktualny
a jak tam prezenty świąteczne - jesteście zadowolone???
Ja dostałam kolczyki, 2 pary , kawę, kosmetyki i książke! jestem bardzo zadowolona!
ja bardzo
ja też jestem zadowolona zwłaszcza z książek i pościeli,
ale najbardziej podobały mi się miny otwierających prezenty - hi hi hi - to najfajniejszy akcent
Też jestem zadowolona z prezentów....a reakcja mojej córki na prezent to coś niesamowitego....
mój Mimi też zadowolony i uśmiechnięty, a teściowa chyba nadal nie wyszła z szoku, hi hi hi
to co tam jej dałaś przypomnij może pisałaś?
dałam jej kosmetyki +50 zapakowane w drewniane pudełko z suszkonymi kwiatkami jako wyściółkę i to wszystko ubrałam w taki papier jak materiał (nazwy nie pamiętam) i ogromną kokardę - po prostu ją zaszokowaliśmy tym wszystkim tak jak lubię
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź