Odp: Kosmetyki do włosów
nigdy nie stosowałam jedwabiu... może spróbuję... natomiast z tego gliss kura miałam odżywkę tez w takich różowych kolorach do włosów blond nadająca blas - była wspaniała!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nigdy nie stosowałam jedwabiu... może spróbuję... natomiast z tego gliss kura miałam odżywkę tez w takich różowych kolorach do włosów blond nadająca blas - była wspaniała!
macie jakąś sprawdzoną gumę do włosów???
oo już nie pamiętam nazwy, ale jak miałam króciutkie, to kupowałam jedna... w sklepie dla fryzjerów... cholercia... za późno spytałaś
guma do włosów ma każda podobne działanie chyba jakieś różnicy nie ma
[quote=biedroneczka4]guma do włosów ma każda podobne działanie chyba jakieś różnicy nie ma[/quote]
jest różnica pomiędzy firmami i to ogromna
niektóre obciążają włosy, inne sklejają, jeszcze inne powodują, że włosy sa ułozone ale tylko przez pierwsze dwie godziny a potem się sypie....
no może i masz rację ale ja mam gumę i jakoś wiecej starsza używa dla krótszych włosów
jedwab do włosów jest obecnie najlepszym kosmetykiem do włosów i stosunkowo nie drogim, mozna go kupić na allegro lub w sklepach.
[quote=biedroneczka4]no może i masz rację ale ja mam gumę i jakoś wiecej starsza używa dla krótszych włosów[/quote]
no bo guma jest raczej do krótkich, ja używałam gumy jak miałam króciutkie, teraz już nie używam, bo zbytnio obciąża mi wlosy
ja mam teraz krótkie
Ja tam nic specjalnego nie stosuje, zwykły szampon i odżywkę i to najtańszą.
jedwab stosuje , szampony to z tych tanich
Ja właśnie dostałam jedwab w sprayu z Drogerii Natura, ale jakoś nie widzę wielkiej różnicy... Ile razy to trzeba psiknąć na włosy? Może ja za mało na siebie psikam?
a tam nie jest napisane? Bo ja mam jedwab w maleńkiej buteleczce od fryzjerki i na włosy wystarcza kilka kropelek! Pieknie lśnią
[quote=justyna][quote=biedroneczka4]jedwab jest dobry ale nie dla wszystkich włosów[/quote]
ja używam sporadycznie - na "wyjścia" fryzjerka mi powiedziała, że nie nalezy używać jedwabiu codziennie
mam taki (używam od lutego, a zużyłam 1/4 opakowania):
[img]//www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/165/9442.jpg[/img][/quote]
mnie mdłił zapach tej odżywki koszmar jak dla mnie, efekty też były znikome
Ja polecam szampony i odżywki do włosów producentów certyfikowanych kosmetyków naturalnych Logona i Lavera. Lavera ma świetny szampon pomaranczowy do włosów cieńkich i delikatnych, włosy są puszyste i lśniące.
Unikam szamponów ze zwykłych drogerii, czytam skład opakowań i pieć razy się zastanawiam zanim kupię
Używałam też profesjonalnych szamponów i odżywek do włosów.
Ostatnio edytowany przez Natasza (2010-04-16 11:09:22)
jeśli chodzi o podniesienie fryzurki ja ostatnio odkryłam spray firmy Wella, do kupienia tylko w profesjonalnych sklepach, faktycznie działa
Polecam bardzo dobrą rewitalizująca odżywkę do włosów Foltene. Włosy po jej użyciu są sprężyste, dobrze się układają, nie są jak siano. Ładnie lśnią.
Ostatnio edytowany przez Natalia22 (2011-06-08 15:16:26)
ja ostatnio poszukiwałam jakiejs nowej odzywki do włosów bo te w sklepach juz wypróbowałam prawie wszystkie i żadna mi nie odpowiadała tak do końca i znalazłam taka Re-energize Conditioner firmy tigi w sklepie internetowym kalamis i jestem bardzo zadowolona, przede wszystkim mam bardzo miłe włosy po tym i wreszcie odzyskały blask
Ja najbardziej jestem zadowolona z tej na zdjęciu, ale działa od razu po zetknięciu sie z włosami i muszę szybko i bardzo dokładnie ją zmywać. Mam przetłuszczające się włosy, więc muszę ostrożnie. Pachnie cudnie! Jestem jeszcze zadowolona z szałwiowej Joanny.
Moje włosy są dosyc sztywne i po umyciu stoją jak u jeża.Używam odżywki ziaja plantica włos w płynie olej rycynowy
.Włosy są mięciutkie,nie wypadają
A stosowałyście może odżywki do włosów z matrixa?
Ja mam taką pomarańczową maskę z MATRIX'a (tzn. opakowanie jest pomarańczowe). Wspaniała jest!
Nowy żel do włosów z Joanny. SUPER!!! Bardzo mocno utrwala, a włosy się nie wysuszają...
A ja nie używam nic do stylizacji włosów ha ha w ogóle do włosów to tylko szampon Nie lubię się zajmować włosami
A ja ostatnio kupiłam piankę i nową suszarkę z dyfuzorem, więc się bawię czasami, żeby nabrac wprawy. nigdy wcześniej nie używałam dyfuzora. Efektem nie jestem zachwycona, przynajmniej póki co.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź