Odp: kąpiele - żele, płyny, olejki
fajny prezent
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
fajny prezent
a z okazji jakiejś czy bez okazji ... ?
przyjemnie jest dostawać prezenty! te szczególnie bez okazji
[quote=a.filipowska]a z okazji jakiejś czy bez okazji ... ?[/quote]
bez okazji,
ale mogę sobie podciągnąć pod Mikołaja albo urodziny
faaajna taka niespodzianka, nawet drobiazg tak spontanicznie otzrymany cieszy, a jak to jeszcze kosmetyk to już radocha wielka!
a jak bosko pachnie - już wypróbowany uwielbiam takie niespodzianki, poczułam się luxusowo
stosuje olejki zapachowe mandarynka,pomarańcza
żele dla dzieci bo mam skórę wrażliwą
Pod prysznic używam balsamu kokosowego, czy szamponu truskawkowego. Nigdy nie miałam nic o zapachu coca-coli.
Bardzo lubięśel pod ptysznic Palmolive Spa .
Ma piekny orientalny zapch ,dobrze sie pieni i pielęgnuje skórę /
oliwki dla dzieci bardzo lubię
Ja bardzo lubię pianki do kąpieli firmy Lavea, bardzo ładnie pachną świetnie nawilżają skórę no i są wydajne. Teram mam pianke aloesową.
Lavea ma też fajne kule do kąpieli oraz serię czekoladową (miałam olejek oraz peeling).
[quote=gusia1000]Pod prysznic używam balsamu kokosowego, czy szamponu truskawkowego. Nigdy nie miałam nic o zapachu coca-coli.[/quote]
coca-cola maziajki jest wspaniała! i nieważne, że dla dzieci
maziajki są super! ja narazie używam Bioencore z wygranej - za 35zł (pierwszy raz mam tak drogi żel pod prysznic!!) pachnie bombowo!!
wow, za taką cenę to się musisz porządnie delektować nim podczas kąpieli
[quote=agf]wow, za taką cenę to się musisz porządnie delektować nim podczas kąpieli [/quote]
no... sama bym sobie nie kupiła za tyle kasy... troszkę szkoda
wystarcza mi mydło oliwkowe ziaji za 6zł a zapach też extra
Olejek z Farmony ma super butelkę - szklaną z drewnianym korkiem. Poza tym że jest świetny to jeszcze ładnie wygląda w łazience
[quote=emilia_s292]Olejek z Farmony ma super butelkę - szklaną z drewnianym korkiem. Poza tym że jest świetny to jeszcze ładnie wygląda w łazience[/quote]
potwierdzam
już wąchałam,ale narazie stoli w szafce, aktualnie używam tutti frutii czerwone - pachnie obłędnie
Zgadzam się. Pachnie znakomicie.
ja uwielbiam mydełka Ziaji pod prysznic świetnie się pienią i cudnie pachną
A ja mydełek jeszcze nie uzywałam.
chodzi Ci o mydełko np. oliwkowe? takie w płynie, a la żel??
ja ich często używam, pachną super (zwłaszcza oliwkowe) i kosztują niewiele (około 6zł)
o np. takie:
[img]//img.nokaut.pl/p/61/20/61209e2e320134ff040eee916fec0137130x130.jpg[/img]
Tak. Z Ziaji jeszcze nie próbowałam. Teraz to mam dla dzieci mydełko do rąk i dla nas z Eva Natura
Eva ma świetne sole do kapieli!
Ja sole mam z Farmony
[quote=emilia_s292]Ja sole mam z Farmony[/quote]
oo, to tak jak ja
choć mnie się w kąpieli nudzi... wolę prysznic, a do wanny wchodzę sporadycznie, raz na pół roku może ...
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź