Odp: Jak wrzucać zdjecia na forum
w formularzu zgłoszeniowym nie ma podanych żadnych ograniczeń wielkości, czy są takowe?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w formularzu zgłoszeniowym nie ma podanych żadnych ograniczeń wielkości, czy są takowe?
Jak najprościej dodać fotkę z linku?
wpisać przed linkiem [img]wpisać link
na koniec zakończyć[/img]
chyba zacznę korzystać z tego sposobu
[quote=Pyza]Witam
Chciałam wstawić przepis na konkurs kulinarny, wypełniłam zamieszczony formularz, dodałam zdjęcie w formacie jpg. i...program nie chce go zaakceptować. Zdjęcie jest na pewno w jpg. a mimo to pojawia się notka, że pliki tylko w jpg.
Co robię źle? Pomoże ktoś? Ładnie proszę :-)[/quote]
Droga Pyzo, ale fotki do przepisów się dodały, więc będą widoczne.
Tak, ale chciałam dodać tak żeby były widoczne małe ikonki przy przepisie (na liście przepisów przy wielu są np. przy przepisach Babcigramolki - jak się to robi?!) a nie tylko po otwarciu przepisu...
widzę, że można tu liczyć na pomoc...
Tak mieliśmy mały problem techniczny - pokazywało że nie JPG a był JPG.
Problem został jakiś czas temu rozwiązany!
po zmianach to już w ogóle nie mogę dodać żadnego zdjęcia! wcześniej była ikonka do dodania obrazka w dużej ramce (tam mi sie wstawiało) i pasek "przeglądaj" poniżej ramki i tam mnie cały czas "wywala", pomocy Adminie!
Możesz dać screen'a co pokazuje jak próbujesz dodać zdjęcie ?
Mam pomysł co do wstawiania linków i stron www..
nie wiem jak to zrobić
ale lepiej byłoby zeby każdy link otwierał się w nowym oknie - wtedy nie zamykałby się otwarty wątek na forum.
Witam , moje wszystkie zdjęcia są małej wielkości i w jpg. i nie mogę dodać żadnego - na pomoc
Tutaj jest info krok po kroku jak dodać zdjęcie z dysku
na pierwszej stronie tego tematu też......
Chupi, miałam ten sam problem i na nic tutaj wymądrzanie się na temat instrukcji bo nic nie wchodziło - ktoś poradził mi zmienić przeglądarkę z Explorera na Firefoxa i problem się rozwiązał - te same zdjęcia wchodzą bez problemu
Bardzo przydatna rzecz została tu pokazana i to się bardzo ceni.
Dla mnie najprościej kliknąć na obrazek, lewym bokiem myszki na -kopiuj adres obrazka
Następnie tu piszemy [img]bez spacji wklejamy adres obrazka
potem bez spacji kończymy[/img]
i wyjdzie obrazek
Można dodać link do Google czy naszego Fb, gdzie jest widoczne to zdjęcie....
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź