Temat: Pomadka czy błyszczyk?
Ja osobiście wole błyszczyk używam H&M o zapachu melona jest nie drogi bo ok. 8zł. i wspaniały! A wy wybieracie pomadkę czy błyszczyk?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja osobiście wole błyszczyk używam H&M o zapachu melona jest nie drogi bo ok. 8zł. i wspaniały! A wy wybieracie pomadkę czy błyszczyk?
Ja sie sugieruje smakiem Ale ostanio zakochałam sie w pomadce ochronnej o smaku ciasteczek .
Fajnie ! ja też uwielbiam zapachowe
[quote=biedroneczka4]Fajnie ! ja też uwielbiam zapachowe[/quote]
Nie musza być zapachowe, ale smakowe.
A jest to różnica! Mój ciasteczkowy nie pachnie!
nie lubię smakowych - czasem szminka, rzadko błyszczyk - zależy od okazji
a na codzień i tak używam wazeliny do ust, zwłaszcza zimą!
Pomadka ochronna - najczęściej. Na okazje - kolorowa.
Błyszczyk bezbarwny...albo pomadka ochronna.
wazelina i na to błyszczyk
A wiecie ,że żeby pomadka dłużej się trzymała to pędzelek ze szminką przed nałożeniem warto zamoczyć w wodzie z cukrem..Może znacie jakieś takie sztuczki? Jeszcze żeby rzęsy były ekstra długie i grube to raz je maluje,pudruje,rozczesuje i maluje drugi raz.
tym bardziej ją zjem jak z cukrem
pomadka ochronna perłowa leciutko różowa, na wyjścia błyszczyk. Ogólnie nie przepadam za błyszczykami, bo mam długie włosy i zawsze mi się do ust przyklejają jak mam błyszczyk
a kolorowe pomadki nigdy nie używacie nawet na jakieś eleganckie wieczorne przyjecie? Jeśli tak to jakie kolory? Mnie sie podobają ostatnio beże i lekkie brązy
Ja wolę zdecydowanie błyszczyki
ja mam lekko różową pomadkę i bardzo chętnie ją używam żeby podkreślić makijaż
Ostatnio edytowany przez Beata (2009-11-21 17:00:47)
Ale błyszczykiem też można fajnie makijaż podkreślic
oczywiście,jeśli chodzi o błyszczyk to nie lubię takich które się mocno świecą na ustach
Dużo mamy ze sobą wspólnego w kwestii makijażu
trochę chyba tak
ja jestem za błyszczykami
teraz o nasze usteczka trzeba dbać zima wiatr
dlatego nie rozstaję się z kremem NIVEA podczas wykładu sięgam po niego co parę minut
nivea ponoć jeszcze bardziej wysusza
blubel też wysusza, ale jest taki fajny w użyciu, że smaruję na okrągło
no prawie wszystko co do ust to ma działanie wysuszające także, bo błyszczyki też wysuszają
ale miałam z dove i utrzymywała się kilka godzin a usta mięciutkie; podobnie z daxa - słoneczna ochrona - super
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź