Odp: Moje odkrycie kosmetyczne tego roku
dla mnie odkrycie, jak juz gdzies pisalam są kosmetyki siarkowe , kupuje je w sklepie wysylkowym producenta
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dla mnie odkrycie, jak juz gdzies pisalam są kosmetyki siarkowe , kupuje je w sklepie wysylkowym producenta
Uwielbiam krem Eveline Collagen Booster, pozbyłam się dzięki niemu pierwszych zmarszczek:)
Zdecydowanie emulsja do mycia twarzy Vianek, krem Bioderma Matricium/
Moje tegoroczne odkrycie kosmetyczne- zdecydowanie olejek arganowy Inoar. Nic tak dobrze nie nawilża moich włosów Do tego regularne stosowanie poprawiło ich kondycję i dodało blasku. Nie sądziłam, że zwykły olejek może tak wiele zdziałać dla moich włosów A Wy macie swoje ulubione olejki?
Ostatnio edytowany przez malinamalwa (2016-12-04 21:26:24)
Z kolei, moim tegorocznym odkryciem są hipoalergiczne kosmetyki LV. W szczególności, nawilżający krem do twarzy 24H oraz bezzapachowy lakier do włosów LV!
Nie słyszałam o tych kosmetykach, ale jestem alergiczka, więc zainteresuję się.
Zdecydowanie marka ESTEL, ich szampony i odżywki są super!
Lakier do włosów Hot shot Artego. Ogromy, profesjonalny i świetnie utrwala włosy.
Antyperspirant Nivea.
[quote=Madzia1998]Zdecydowanie marka ESTEL, ich szampony i odżywki są super![/quote]
Próbowałam - fajne ale aż na taka cenę spodziewałam się większego woow. Miałam serie do włosów farbowanych.
ja w tym roku odkryłam markę inoar za sprawą mojej fryzjerki która prostowała mi włosy ich keratyna. Z tego wszystkiego aż zamówiłam sobie ich produkty do domu super pielęgnują włosy
płyny do płukania ust z Ziaji i ich linia kosmetyków z jagodami goji.
Ostatnio edytowany przez JustynaGrodzka (2016-12-30 13:49:53)
Moim numerem jeden jest maska do włosów firmy kallos (latte). Kupiłam ją dopiero niedawno bo właściwie pod koniec roku. Jestem nią zachwycona. Nie dość, że pachnie obłędnie to włosy świetnie się po niej rozczesują i są dużo bardziej podatne na wszelkiego rodzaju zabiegi.
Moje zeszłoroczne odkrycie to szampon przeciw wypadaniu włosów Vichy. próbowałam naprawdę wielu, ale dopiero ten mi pomógł. teraz wszystkim koleżankom go polecam
Mgiełka samoopalająca:) Fajna opcja jak nie mamy czasu na opalanie.
koleżanka mi poleciła fajną pomadkę ochronną do ust oeparol, spodobała mi się ta pomadka, ładne nawilżenie daje, wygładza usta, plus ode mnie leci za filtr przeciwsłoneczny, super sprawa w lecie jak się dużo wiecej czasu spędza na świeżym powietrzu
Olejek makadamia!
A ja jestem zakochana w naturalnym oleju śliwkowym - dla mojej skóry ideał, pomaga także dbać o tatuaż
Tatuaż i tak wyblaknie, tylko później....
Moje kosmetyczne odkrycie to olejek wonny ogrody sułtana. Bosko pachnie, jasmin, owoce, kwiaty i kardamon polaczenie świetne i długo na skórze zapach się utrzymuje
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź