Temat: Kostium na plażę - jedno- czy dwuczęściowy?
Który preferujecie? Ja - zdecydowanie dwuczęściowy:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Który preferujecie? Ja - zdecydowanie dwuczęściowy:)
Ja mam tylko dwuczęściowe, jednoczęściowy kojarzy mi się z basenem:)
Ja stawiam na dwuczęściowy ale teraz i jednoczęściowe są mega sexy
Jedno:)
[quote=Edyta_23]Ja stawiam na dwuczęściowy ale teraz i jednoczęściowe są mega sexy [/quote]
Ja mimo wszystko wolę dwuczęściowe kostiumy. Mogę się wtedy opalić tak jak lubię.
[quote=Edyta_23]Ja stawiam na dwuczęściowy ale teraz i jednoczęściowe są mega sexy [/quote]
Dokładnie. Kiedyś jednoczęściowe miały takie bardziej sportowe kroje i rzeczywiście nadawały się na basen, ale teraz są modele, które zasłaniają niemal tyle samo co bikini. Odpowiednie wcięcia, marszczenia, paseczki i jednoczęściówka może być naprawdę sexy.
Ja wolę dwuczęściowy strój. Bardzo mi się podobają stroje w stylu retro, są mega. Jak na razie to jestem na etapie poszukiwań, mam nadzieję, ze uda mi się znaleźć do wakacji taki strój.
Tylko jednoczęściowy, bo ukrywa brzuszek!
Jeśli chodzi o na nadchodzący sezon, to będą królować wszelkiego rodzaju nadruki i wzorki, bez względu na to, czy jest to strój jednoczęściowy czy dwuczęściowy kostium kąpielowy. W zeszłych sezonach dominowały chyba raczej, z tego co pamiętam, soczyste barwy i jednolite fasony. Teraz to się troszkę pozmieniało. Ja akurat chętnie wybrałabym się na plażę w stroju dwuczęściowym, moja figura mi jednak na to nie pozwala .
Ja wybieram jednoczęściowy - jakoś pewniej się w nim czuje. W dwuczęściowym czuje się jak w samej bieliźnie, a to raczej mało komfortowe na basenie albo na plaży .
To zależy gdzie będę stroju używać jeśli na basenie to zdecydowanie jednoczęściowy. Natomiast na plaże koniecznie dwuczęściowy. W swojej szafie mam zawsze i taki i taki. Ostatnio troszkę "wyrosłam" rozmiarówka się mi zwiększyła, dlatego potrzebuje nowego stroju kąpielowego. Jeśli chodzi o plaże to myślę o takim
Jak uważacie czy marszczenia będą formą małego kamuflażu, żeby ukryć niedoskonałości?
Jak na plażę, to tylko dwuczęściowy. Chcę opalać brzuszek.
Dziewczyny biorę pod uwagę kupno nowego stroju kąpielowego w tym roku. Mam ochote na coś jednoczęśćiowego ( do tej pory nosiłam dwuczęściowe) ale teraz chciałabym sobie sprawić coś w czym będzie mi wygodnie na basenie miejskim ale w czym również będę wyglądała atrakcyjnie na plaży
Ostatnio edytowany przez Marylka20 (2017-07-26 13:13:25)
Jedno i dwuczęściowe kostiumy mogą być naprawdę ładne, te wyżej bardzo mi się podobają.
Chyba oba, zależy od tego na co mam ochotę i co będę robić. Jeśli chcę się opalić, to tylko dwuczęściowy, znowu pływa mi się lepiej w jednoczęściowym.
bardzo mi sie podoba bielizna z bardotti
Ostatnio edytowany przez maskotka (2018-02-07 13:14:54)
Teraz są takie ładne jednoczęsciowe, sexy kostiumy z wycięciami, że w sumie jednoczęściowy też bym ubrała
Jednak wybrałabym strój dwuczęściowy. Chociaż niektóre jednoczęściowe są tak ładne i podkreślają pięknie sylwetkę. Najlepiej jest mieć jedno i drugie!:)
Zależy w jakim się lepiej czujesz. Dla mnie dużo wygodniejszy jest kostium dwuczęściowy
Ja noszę już tylko jednoczęściowe...
Zależy... na ten moment mam do zrzucenia parę kg więc strój dwuczęściowy odpada.
Ja zawsze wybieram jednoczęściowy.
Do tej pory chodziłam w dwuczęściowym ale w tym roku kupiłam sobie jednoczęściowy i jestem z niego bardzo zadowolona. Sprawdza się idealnie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź