Odp: Rozważna czy romantyczna? Jaka jesteś?
Ależ przebierają się i rozważne i romantyczne, tylko może w różne wdzianka
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ależ przebierają się i rozważne i romantyczne, tylko może w różne wdzianka
Margotka to kolejna krypto-reklamodawczyni, także pomijam temat - tam gdzie reklama, tam przecukierkowane wizje.
Na szczęście admin zrazu oddzielił ziarno do plew.
Admin ma zręczne paluszki - ciekawe czy jest kobietą, czy też zwykłym informatykiem, który ziewa musząć ogarniać ten głównie damski tygiel umysłów.
Ostatnio edytowany przez incognito (2013-07-17 11:03:17)
Na pewno z ciekawością wszystko czyta i to dokładnie:)
U mnie ostatnio więcej jest romantyzmu niż rozwagi, na szczęście bez złych konsekwencji
Tak, lato sprzyja porywom serca, nie zawsze najmądrzejszym - ale za to później jest co wspominać
Proponuję zachować na urlopach umiarkowany romantyzm i wzmożoną rozwagę, a wszystko będzie git
Żeby tak łatwo było zrobić, jak się mówi... Przecież na urlopie chcemy się oderwać od przyziemnej codzienności, zapomnieć o bożym świecie, a rozsądek nam nie pozwoli!
Do pewnego czasu byłam romantyczna, ale okazało się, że to tak niemodne podejście do relacji, że postanowiłam być rozważna - ale i tak to nie pomaga więc może najlepiej znaleźć złoty środek:)
Ja chyba nigdy nie wyrosnę z romantyzmu.. To jest część mojego poczucia kobiecości...
Ostatnio jestem nawet zbyt romantyczna...
ja chyba raczej rozważna, mało we mnie romantyzmu.
Zdecydowanie jestem romantyczna:)
[quote=summerlove]Ostatnio jestem nawet zbyt romantyczna...[/quote]
Twardym trzeba być, nie "miętkim" Ty tam się nie romantyzuj za bardzo, bo to osłabia potencjał obronny kobiety
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2016-06-11 14:17:04)
Nic się nie bój... Kiedy trzeba, zapominam o romantyzmie i jestem znów twardą sztuką
U mnie już rozwaga bierze górę:)
A u mnie romantyzm.. Ale po walentynkach pewnie mi przejdzie;)
Rozważna bardziej... ale i romantyczna też bywam, zależy od sytuacji...
Teraz górę bierze moja rozwaga ...
Romantyczna coraz bardziej - im cieplej się robi:)
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź