Temat: Atrakcje hotelowe
Korzystacie z tego typu oferty nocując w hotelu? A może nie interesuje Was to w ogóle i najbardziej cenicie sobie spokój i wygodę w trakcie snu?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Korzystacie z tego typu oferty nocując w hotelu? A może nie interesuje Was to w ogóle i najbardziej cenicie sobie spokój i wygodę w trakcie snu?
Ja przede wszystkim cenię sobie spokój, dodatkowe atrakcje mnie nie interesują
U mnie to zależy, czasem mam ochotę na wczasy w ekskluzywnym hotelu i wtedy korzystam z wszystkich jego atrakcji, czasami wybieram pensjonat w górach, czy apartament, a czasami, jeżeli zależy mi na "dwóch krokach" do centrum;) W końcu wszystko jest dla udzi
Raczej nie, przewaznie jak zwiedzamy jakieś miasto to przez cały dzien, wracamy do hotelu zmęczeni i tylko marzę żeby isc spac, więc mnie juz żadne atrakcje nie interesują po intensywnym dniu
Jasne, jak tylko hotel ma takie atrakcje, to czemu by nie skorzystać W tym hotelu w Szczecinie jest np. sauna sucha i parowa, sala fitness, można poddać się różnym zabiegom spa. Nie brakuje też oczywiście restauracji.
Ja czasem korzystam ze spa.
Moim zdaniem wynajem apartamentu to bardzo dobre rozwiązanie, takie mieszkania są nowocześnie wyposażone, komfortowe, jednocześnie pobyt w takim miejscu nie jest drogi, szczególnie jak kosztami dzielimy się z kilkoma osobami. Jest to niezła alternatywa dla hostelu, ale jest tak samo wygodnie jak w hotelu, tyle, że bez spa i innych atrakcji Jakbyście szukali noclegu w Warszawie, można tam znaleźć bardzo duży wybór apartamentów w dobrych cenach, większość z nich jest zlokalizowanych w centrum miasta, także nawet nie trzeba poruszać się komunikacją miejską, co jest dużym plusem, przynajmniej według mnie.
Szczerze mówiąc, to ja się kompletnie na tym nie znam... Dlatego też kompletnie nie jestem w stanie pomóc w tym temacie...
To zależy jakie atrakcje się trafią, natomiast ostatnio gdy byliśmy w Gdańsku w hotelu to Pani z recepcji wskazała nam kilka punktów, które warto w pobliżu odwiedzić i naprawdę byliśmy zadowoleni
Ja lubię jak jest basen w hotelu albo sauna...
Oj, tak, albo SPA...
Koniecznie jacuzzi!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź