Temat: spa- byłyście
Byłyście może kiedyś w Spa- gdzie i jakie są wasze odczucia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Byłyście może kiedyś w Spa- gdzie i jakie są wasze odczucia
ja się dopiero wybieram do Nałeczowa
gdzies już rozmawiałyśmy o tym ![]()
ja byłam w Kazimierzu Dolnym - odczucia przyjemne... cały dzień tylko ja jestem najważniejsza ![]()
miałam też w pakiecie strzyżenie, czesanie i makijaż, więc naprawdę luksus na całego i do tego hotel ... już chyba nie będzie mi dane mieszkać w takich luksusach ![]()
Każda kobieta o tym marzy. ![]()
Niestety nie dla takich szaraczków jak ja ![]()
[quote=bodeta]Każda kobieta o tym marzy. ![]()
Niestety nie dla takich szaraczków jak ja
[/quote]
tylko dopiszę - i jak ja...
![]()
a gdzie Wasze marzenia? ![]()
kto wie, może kiedyś wygracie albo ktoś Wam kiedyś zafunduje albo dostaniecie polecenie wyjazdu służbowego - jak ja... ![]()
nie smucić mi się tu! ![]()
kiedy mnie wcale nie szkoda, jakoś nie tutaj oscylują moje marzenia...
wolałabym np. wygraćwycieczkę, ooooooooooo to marzenie ![]()
Marzyć to sobie marzę, ale trochę nierealne te marzenia. ![]()
życie jest aż nadto realistyczne, marzenia już nie muszą ![]()
wiecie co, ja to powiem szczerze trochę bym się bała pojechać na wygraną wycieczkę... nie wiem, jakoś tak mam ![]()
oczywiście fajnie by było, ale... ten lęk że coś będzie nie tak, że się okaże że muszę płacić potem za wszystko...
nawet nie wiem skąd to się u mnie wzięło ![]()
Może dlatego, że to drogie jest...
ja nie byłam nigdy w SPA ale chciałabym i to bardzo, a na wygranym pobycie byłam kilka dni, było super , nocleg w hotelu 5 gwiazdkowym ja i dzieci , najbardziej córki sie cieszyły ze stołu szwedzkiego na śniadanie
Fajna sprawa...
[quote=biedroneczka4]ja nie byłam nigdy w SPA ale chciałabym i to bardzo, a na wygranym pobycie byłam kilka dni, było super , nocleg w hotelu 5 gwiazdkowym ja i dzieci , najbardziej córki sie cieszyły ze stołu szwedzkiego na śniadanie[/quote]
Mi to dwa razy do roku wysyłają z jakiegoś biura że wygrałam 2 noclegi 2-osobowe w wybranym hotelu 5 gwiazdkowym, przysyłaja ponoć czek za który trzeba zapłacić 40 zł nie wiem czy to tak naciągaja czy naprawde
[quote=biedroneczka4]ja nie byłam nigdy w SPA ale chciałabym i to bardzo, a na wygranym pobycie byłam kilka dni, było super , nocleg w hotelu 5 gwiazdkowym ja i dzieci , najbardziej córki sie cieszyły ze stołu szwedzkiego na śniadanie[/quote]
super, a gdzie byłyście? ![]()
w Lublinie w hotelu EUROPA , było co oglądać i co zwiedzać fajne miasto!
spa - o takim luksusie tylko marzę - wyobrażam sobie te świece pachnące, masaże z olejkami, czekoladą, ciepełko, relaks , cisza, mmmmmm.....
No cóż może kiedyś się spelni....
muzyczka i niemyślenie o niczym..........do tego co wyżej ![]()
mmm tak :-)
a Lublin bardzo lubimy, byłam kilka razy (raz nawet cały miesiąc - w pracy) ![]()
nie byłam nigdy w Lublinie ...
moja siostra studiuje w Lublinie, ale jakoś nie zachwyca mnie to miasto
a mnie urzeka Starówka, ale mam też miłe wspomnienia z pobytu i koleżankę dobrą tam, więc to też pewnie rzutuje na moją sympatię do tego miasta ![]()
[quote=hallina]Byłyście może kiedyś w Spa- gdzie i jakie są wasze odczucia[/quote]
ja mam SPA na miejscu, w własnej łazience ![]()
a tak serio to z przyjemnością wybrałabym się na weekend do SPA, najlepiej z chłopakiem ![]()
ach, te masaże, kąpiele, maseczki... rozmarzyłam się ![]()
moi znajomi byli w spa po swoim ślubie, świeżo upieczony mąż niemal nie wziął tam z nią rozwodu
tak się wynudził! a ona oczywiście w siódmym niebie ![]()
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź