Odp: nasze ulubione herbaty:)
Moją ulubioną jest herbata Dilmah Pick & Mix- 120 torebek,mogę sobie wybrać jaki chcę smak.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moją ulubioną jest herbata Dilmah Pick & Mix- 120 torebek,mogę sobie wybrać jaki chcę smak.
Ja lubię Zieloną:)
Mi smakują herbaty ziołowe takie jak :rumianek,pokrzywa, czy melisa
Moja ulubiona ,to Herbata biała liściasta Ceylon BIO 40g Lebensbaum.
Najbardziej lubię zieloną a także róźne zioła typu pokrzywa. Oczywiście nie słodzone  O czasu do czasu czarną smakową
 O czasu do czasu czarną smakową 
A ja gustuje w owocowych herbatach jest bardzo duży wybór ,także mam duże pole do wyboru:)
Zamiast kawy ostatnio przerzuciłam się na herbatę -yerba mate ,ale tylko do południa ją piję ,bo działa na mnie pobudzająco .
Moją ulubioną herbatą są wszelkie zielone, zarówno te zwykłe bez niczego, jak i z dodatkami. Owocowymi też nie pogardzę, najlepiej z cytryną  Zioła też pijam, choć przeważnie jest to rumianek, czasem mięta.
 Zioła też pijam, choć przeważnie jest to rumianek, czasem mięta.
Ostatnio przerzuciłam się na herbaty liściaste, których dodatki składają się z widocznych części. Po zaparzeniu napar zyskuje głębszego smaku i aromatu 
Ostatnio to herbatka Tiramisu z Big Active:)
Moim herbacianym hitem jest czarna porzeczka z cytryną i malina z pigwą . Często piję je z dodatkiem miodu lub soku owocowego. Uwielbiam ten czas jesienno-zimowy, gdy po letnich upałach herbaty wracają do łask i można bezkarnie zaszyć się wieczorem w domu pod kocem z kotem na kolanach i kubkiem gorącej herbaty w ręku. Herbaty z dodatkiem miodu, cytryny lub imbiru są także świetne na przeziębienie. Mój dzień zawsze zaczyna się od herbaty, które wprawia mnie w dobry nastrój 
ja za dobrze zaparzoną yerba mate dam się pociąć:) Sposób parzenia yerba mate możecie zobaczyć .
Bardzo polecam spróbować yerba mate:D
Żeby wzmocnić kondycję włosów po zimie przerzuciłam sie na herbatę z pokrzywy.
Roibos pistacjowa. Bije na głowę wszystkie inne!Spróbujcie, naprawdę jest pyszna! A uwielbiam ją najbardziej z odrobiną miodu 
ja najbardziej lubię klasyczną yerbę, chociaż nie jestem pewna, czy można ją pociągnąć pod herbaty. Jeśli nie to najbardziej lubię klasycznego earl greya
Ja chyba najbardziej lubię zieloną z egzotycznymi owocami, jak mango, marakuja albo kokos  Niestety są one bardzo aromatyczne i nie da się ich pić bez przerwy
  Niestety są one bardzo aromatyczne i nie da się ich pić bez przerwy
Ogólnie bardzo lubię herbaty. Czarną z cytryną piję właściwie tylko zimą. Teraz piję ziołowe i ziołowo - owocowe. A że chcę trochę schudnąć, to wspominałam już, że piję 4xSuperSlim z Big-Active. Lubię też zielone, szczególnie z dodatkiem np. mango albo róży <3
wszystkie, byle były dobrej jakości. i oczywiście bez cukru, jeśli już, to dla zdrowia z sokiem z malin.
Znakomicie  Dzięki wielkie za sprawdzone porady w tym obszarze tematycznym
 Dzięki wielkie za sprawdzone porady w tym obszarze tematycznym  Jestem pewien, że mi się one przydadzą
 Jestem pewien, że mi się one przydadzą 
Owocowe - wszystkie:) Czarnej już w ogóle nie piję
Żurawinowa ostatnio:)
Z imbirem:)
Ostatnio to zielona z cytryną....
Uwielbiam herbaty! Zwłaszcza liściaste, ale też susze owocowe, zioła, które nazywa się "herbatkami" owocowymi/ziołowymi. Szaleję za czarnymi z dodatkami Basilur, Adalbert's i mieszankami ziołowymi Dary Natury.
Ja lubię tylko czarną mocną herbatę...
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź