Temat: Wygodne sportowe buty na wiosnę
Cześc. Doradzicie jakie wygodne buty kupić sobie na wiosnę? Zastanawiałam się nad nike free run Co o nich sądzicie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześc. Doradzicie jakie wygodne buty kupić sobie na wiosnę? Zastanawiałam się nad nike free run Co o nich sądzicie?
Co sądzisz o Nike Air Force? Mam obecnie dwie pary z tej kolekcji oraz noszą się wygodnie. Nie przepadam za typowymi kształtami adidasów. Te są bardziej uniwersalne oraz pasują również i na spacer. Nie wyglądają jak typowe buty do biegania.W tym roku zaszalałam oraz zamówiłam sobie nową parę na wiosnę, konkretnie w kolorze żółtym.
Jeśli pogoda dalej bedzie się utrzymywała taka ciepła to wydaje mi się,że szybko je wyjmę.
New Balance powinny Ci się spodobać, poza tym, że całkiem fajnie wyglądają, nie kosztują dużo to przede wszystkim do biegania sprawdzą Ci się na 100% ponieważ mają bardzo dobrą amortyzację i nie sa produkowane w Chinach.
Ja chyba kupię sobie w tym roku New Balance. Znalazłąm świetne modele .Zawsze chciałam mieć buty tej marki ale jakoś szkoda było mi kasy. Teraz wiem, że za jakosć się płaci i nie chcę już brać najtańszych butów, które nawet nie dotrwają do lata.
Z całą pewnością dobrze jest wybrać buty z piankową wygodna podeszwą. Teraz jest dużo takiego sportowego i kolorowego obuwia.
Nie lubię takiej podeszwy - szybko się niszczy. . Dlaczego? Są wykonane z wysokiej jakości skóry, która pozwala stopie oddychać, a to ważne, gdy temperatury rosną. Poza tym - to bardzo ekskluzywna marka, która produkuje niepowtarzalne obuwie, które z powodzeniem można nosić kilka sezonów. Takie buty to nie tylko osłona na stopy, to także dodatek, który sprawia, że stylizacja nabiera charakteru.
Ja uwielbiam buty new balance. Nie dość, że ładne to bardzo wygodne
W takim razie wpadaj do sklepu e-sporting.pl Świetny jest. Ceny cenami, są w porządku, wiadomo że sporo tańsze niż w stacjonarnych sklepach. Ale najbardziej podoba mi się, że tam jest tak ogromny wybór. Człowiek siedzi na stronie i nie wie, gdzie wzrok podziać, bo tyle obuwia mają
Ja sobie kupiłam takie adidasy do biegania. Są bardzo wygodne i mają idealnie wyprofilowaną podeszwę.
Sama uwielbiam adidasy, bo to jedne z najwygodniejszych butów, często do pracy chodzę właśnie w takich butach, na szczęście mam taką możliwość.
Mnie się podobają adidasy Nike:)
A co z tego ? New Balance to jedna z popularniejszych marek. Mnie się ich buty bardzo podobają. Są mega stylowe. A do tego wygodne.
Uwielbiam wiosnę, zawsze mam wtedy doskonały humor i chciałam to jakiś zamanifestować światu. I wiecie co zrobiłam? Kupiłam sobie sportowe obuwie damskie w sklepie azaway.com w kolorze... fuksjowym Wiem, że to nic nadzwyczajnego, ale ja wcześniej kupowałam tylko buty w stonowanych odcieniach, włosy miałam też nijakie, a z nadejściem wiosny całkowicie zmieniłam garderobę i ufarbowałam się jak blond. A co!
Z wygodnymi butami to kojarzą mi się tylko trampki. Tak moje ulubione trampeczki Lubicie je tez?
Przydatne info Dzięki wielkie
Lubie kolorki , zwłaszcza wiosną Co roku nie mogę doczekać się momentu , aż zimowe rzeczy schowam do szafy, a niestety w tym roku nastąpiło to bardzo późno . Dopiero w tym tygodniu zamówiłam sportowe buty z multu.pl w kolorze limonki . Jeszcze dokupię jedną parę białych żeby pasowały do wszystkiego .
[img]https://avatars.zapodaj.net/images/eff2cbc37d4a.jpg[/img]
Odnośnie prawidłowego wyboru odpowiedniego obuwia odsyłam Cię na stronę [url]http://www.porady-modowe.pl/buty-dopasowane-do-wlasciciela/[/url] Jeśli chcesz zdobyć świetnie wyglądające buty, to nie ma lepszego miejsca, do tego, żeby je zdobyć niż internet. Dobrze jest zainwestować więcej pieniędzy, a jednocześnie mieć pewność, że wybieramy buty, które po prostu sprawdzą się u nas dobrze i na długo.
A co myślicie o butach Asics? Są warte swojej ceny?
miałam dwie pary butów Nike i z obu byłam zadowolona. nie wiem jakie to były modele, w każdym razie oba były do biegania. chodziło się w nich jak po chmurce a można je często złapać na promocji, trzeba tylko dobrze przeszukać internet.
Mi się akurat mało które buty z nike podobają. Zdecydowanie wolę reeboki.
Tu nie chodzi o wygląd, ale o wygodę. Moje najwygodniejsze adidasy są właśnie z nike...
Ja nie biegam tylko spaceruję więc trampki są ok, zaś adidasy ostatnio nosiłam w liceum:) Nie są to moim zdaniem buty dla kobietki....
W adidasach niestety stopy się pocą...
Tylko trampki na wyższej podeszwie!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź