Temat: la roche -opinie
Natrafiłam na bardzo fajny krem z la roche effaclar k+, polubiłam tą markę, bo krem świetnie maskuje niedoskonałości i bardzo dobrze nawilża. Czy używacie tych kosmetyków i, czy wypróbowałyście już wspomnianą linię effaclar?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Natrafiłam na bardzo fajny krem z la roche effaclar k+, polubiłam tą markę, bo krem świetnie maskuje niedoskonałości i bardzo dobrze nawilża. Czy używacie tych kosmetyków i, czy wypróbowałyście już wspomnianą linię effaclar?
Używałam kiedyś, jako nastolatka, bo miałam problem z cerą, ale teraz używam głównie polskich marek, Ziaja, Bielenda , Eveline - tańsze, a też się sprawdzają.
Używam go, bo mam tendencje do świecenia skóry - taka uroda z tendencją do przetłuszczania. Bardzo ładnie sobie z tym problemem radzi, podobnie jak z drobnymi niedoskonałościami. Sprawdza się też pod makijaż. Jeśli chodzi o moją opinię, to jestem jak najbardziej na tak.
Wymienione wyżej - owszem, tańsze, ale na mnie tak dobrze nie działał jeszcze żaden. Nieco wyższą cenę rekompensuje naprawdę świetna wydajność.
Nie wiem czy widziałyście, ale mają teraz taką promocję, że przy zakupie tego (innych chyba też) kremu dostaje się miniaturki gratis, żel 50 ml i tonik 15 ml.
Z la roche effaclar mam oczyszczający żel do skóry tłustej i wrażliwej. Sprawdza się dobrze a do tego jest bardzo wydajny- mam go już prawie rok, ale w międzyczasie używam też peelingu z Ziaji.
Próbowałam i żałowałam. Kosztują dużo, a u mnie nie było żadnych efektów. Jedyna rzecz na plus to taki ich żel oczysczający do twarzy, ale to też nie był efekt wow, po prostu był w porządku.
jedynie ich wodę termalną lubię, ale tak czy siak, jednak są za drodzy.
U mnie świetnie sprawdza się firma la roche-posay Najczęściej kosmetyki zamawiam na tej stronie: [url]apteka-melissa.pl/producent/la-roche-posay.html[/url], ponieważ mają szeroki wybór leków i kosmetyków, więc zakupy robię za jednym razem i płacę tylko za jedną przesyłkę.
Zgadzam się całkowicie z moim poprzednikiem. Nic dodać, nic ująć...
Ja stosowałam Effaklar Duo i żel oczyszczający do twarzy i z tych produktów akurat byłam zadowolona
Też je dobrze wspominam, ale teraz przeszłam na kosmetyki eko...
Bardzo dobre funkcjonalne kosmetyki, ja nimi wyregulowałam sobie wydzielanie sebum.
To jedne z lepszych kosmetyków jakie miałam!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź