Odp: Czego nie odmówisz sobie nawet podczas rygorystycznej diety?
Tik-taków, Mentosów, lizaków - standard.
od czasu do czasu nie pogardzę też czymś z czekoladą, pizzą, Pepsi, lodami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
urodaizdrowie.pl FORUM » Diety i oczyszczanie organizmu » Czego nie odmówisz sobie nawet podczas rygorystycznej diety?
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tik-taków, Mentosów, lizaków - standard.
od czasu do czasu nie pogardzę też czymś z czekoladą, pizzą, Pepsi, lodami.
Czekolady - choćby gorzkiej,ale koniecznie z jakimś smakowitym dodatkiem, np. z suszonymi truskawkami...
Brownie z Biedronki!
A ile biedronek potrzeba na 1 brownie...?
A tak serio, ja ostatnio coś za bardzo zasmakowałam w Grześkach, to już chyba uzależnienie.Co oni do nich dodają?;)
Gorzkiej czekolady. Ale 1-2 kostki to bez wyrzutów sumienia, jak jest dobrej jakości to nie jest taka niezdrowa
Grześki uwodzą
Mitaminka, potrafisz zjeść tylko 1-2 kostki? Mnie by taka ilość jedynie skusiła do sięgnięcia po więcej
Nie wiem czy jeszcze jest w Biedronie, ale mieli kiedyś takie większe tiramisu. Mogę nie jeść czekolady i żadnych innych słodyczy ale to tiramisu mnie pokonuje i nie mogę sobie odmówić. Aż chyba polecę dziś sprawdzić czy jeszcze to mają w sprzedaży:-)
Kwaśnych żelków! Uwielbiam je...
Pizzy, niestety (albo stety ). Pizzy nie potrafię się oprzeć i zawsze na diecie wytrzymam te 2-3 tygodnie, a później wszystko SZlag trafia, bo zamawiam pizzę albo idę na pizzę do restauracji
Natomiast weźcie pod uwagę, że pizze typowo włoskie nie są tak napakowane węglowodanami, bo mają inne, cienkie ciasto.
Chipsów sobie nie odmówię:)
Galaretki agrestowej....
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź