Temat: Kielce
Czy zagląda tu ktoś z mojego miasta?
Chętnie poznam inne mamy z dziećmi w wieku 4-10 lat, żeby moje pociechy poznały nowych kolegów do zabaw, a my poplotkowałybyśmy sobie przy kawie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy zagląda tu ktoś z mojego miasta?
Chętnie poznam inne mamy z dziećmi w wieku 4-10 lat, żeby moje pociechy poznały nowych kolegów do zabaw, a my poplotkowałybyśmy sobie przy kawie.
Witajcie, kto nie imprezuje w ten weekend to proszę wpaść i popisać ze mną na PW
Hejka na imię mam Majka i także mam dwójkę dzieci ( dwie córki 7 lat i 9 lat ).
Tu Kasia 31 lat, pracuję w Kielcach, ale mieszkam w Bilczy, chętnie poznam kogoś, z kim można wyjść po pracy na kawkę i ciastko w tygodniu, pracuję bardzo blisko kawiarni Calimero na Solnej, ale mogę też dojechać w inną część miasta, zapraszam do kontaktu na priv:)
Jeśli ci się nudzi napisz:) jestem 25-latką ,z chęcią poznam nowe ,ciekawe osoby .Nie można pozwolić sobie na zdziczenie w tej izolacji )
Jeśli ci się nudzi napisz:) jestem 25-latką ,z chęcią poznam nowe ,ciekawe osoby .Nie można pozwolić sobie na zdziczenie w tej izolacji )
Z chęcią wyjdę gdzie na spacer czy pogadam o filmach, książkach, muzyce itp, wymiana płyt i książek mile widziana - szukam osób do 35 lat z Kielc i okolic.
Zapraszam na spacer, ja dużo chodzę po parku Staszica, ale mogę dojechać w Twoją okolicę - pisz na priv
Będę w Kielcach przez najbliższy weekend, jeśli ktoś chce ze mną pozwiedzać miasto w sobotni wieczór i wybrać się na piwko to zapraszam:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź