Temat: sklepy online z odzieżą dziecięcą
Hej! Chciałabym zrobić większe zakupy dla swojej córeczki- szukam ładnych dobrych jakościowo ciuszków. Polecacie jakieś sklepy? Gdzie znajdę fajną odzież w umiarkowanych cenach? Z góry dzięki za pomoc!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej! Chciałabym zrobić większe zakupy dla swojej córeczki- szukam ładnych dobrych jakościowo ciuszków. Polecacie jakieś sklepy? Gdzie znajdę fajną odzież w umiarkowanych cenach? Z góry dzięki za pomoc!
Sprawdź Kanz.pl
Ostatnio zrobiłam zakupy i jestem bardzo zadowolona. Synek chętnie nosi dresy i koszulki. Jakość spoko- bawełna przepuszcza powietrze, skóra dziecka oddycha
Często można trafić na promocje- nawet teraz chyba trwa wyprzedaż letniej kolekcji. Jeśli chodzi o same ubrania to nie mam żadnych zastrzeżeń, po kilkunastu praniach nadal wyglądają dobrze.
Dokładnie, ja niedawno kupiłam u nich śliczne stroje kąpielowe dla Zosi, bo szykuje nam się wakacyjny wyjazd nad morze możesz sobie sprawdzić, ceny kuszą
No i fajnie, tez co jakis czas zamawiam u nich ubrania dla swoich pociech- zakupy zawsze udane, spoko jakosc w sympatycznej cenie
Jak dla mnie wciąż allegro jest bezkonkurencyjne.
Warto zaglądać na strony outletów, tam są niezłe okazje.
Ale jakość też jest ważna, żeby to ubranie wytrzymalo choć 3 prania
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź