26

Odp: Dobry tusz z silikonową szczoteczką

od lat używam tuszy Bell i Eveline

27

Maskary, tusze, kremy, perfumy i bnie tylko znajdziecie na tej stronie w mega niskich cenach https://www.ezebra.pl/

28

Polecam ci tusze stąd https://www.ezebra.pl. Od razu lepiej brać więcej bo jest tanio mega

29

Nie wiem ja zawsze strzelam z tuszami jak kulą w płot ;/ nigdy jakoś mi nie odpowiadają ;/

30

Tusz Flirty Look <3 U mnie świetnie rozdziela rzęsy, podkręca i pogrubia je, no i się nie kruszy! A było to u mnie zmorą smile

31

> shinygirlll napisał/a:

> Tusz Flirty Look <3 U mnie świetnie rozdziela rzęsy, podkręca i pogrubia je, no i się nie kruszy! A było to u mnie zmorą smile

Ooo tak też polecam ten tusz smile)))

32

dzięki za fajne propozycje dziewczyny, lecę zaraz do sklepu <3!

33

Polecam tusz supreme volume. Ma bardzo fajną silikonową szczoteczkę która mega pogrubia i rozdziela rzęsy.

34

Lubię tusze podkręcające rzęsy.

35

Ja mam zalotke do podkrecania rzęs

36

Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem niego wielkich oczekiwań, a kupiłam z ciekawości.

No i... jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Kapitalnie rozdziela rzęsy, dobrze się trzyma, ładnie wydłuża. Najbardziej ucieszyło mnie właśnie to precyzyjne rozdzielenie, przynajmniej dopóki jest świeży. Będę zwracać uwagę na to, jak długo zachowa tę zdolność i czy nie zacznie gęstnieć zbyt szybko. Szczoteczka jest silikonowa, zwężana w stronę końcówki. To pomaga przy malowaniu ostatnich rzęs przy zewnętrznym kąciku. Cena jest bardzo niska, więc tym większe moje zaskoczenie, że trafiłam na tak dobry produkt. smile