Odp: styl ubierania się
Sztuczne rzęsy i sztuczne kosmyki może któraś zakłada na imprezy????
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sztuczne rzęsy i sztuczne kosmyki może któraś zakłada na imprezy????
Ja nie.....
ja też nie
i ja nie...
kosmyki kiedyś przeplatałam w kucyka, rzęsy raz też miałam i tipsiaki zwyczajowo; jeszcze tylko sztuczne piersi i kobietka po remoncie
mi się nie podoba nic tych sztucznych rzeczy...
a ja mam ochotę na jakąś imprezkę takie sobie wielki oko zrobić, z dłuuuugaśnymi, wywiniętymi rzęsami ...
u mnie też jest szał na sztuczne rzęsy ... ja w pracy jako jedyna nie mam - z tych młodszych oczywiście
a ja jeszcze nikogo nie spotkałam z sztucznymi rzęsami... chyba
ponoć ładnie zrobione i delikatne jak ktoś kofgoś nie zna - to nie widac, że sztuczne. Moja mama kiedyś została zaproszona przez jej kosmetyczkę do bycia "modelem" jak się dziewczyny u niej uczyły to robić. I fajnie to wyglądało, w miarę dyskretnie, nie rzucało się jakloś w oczy strasznie, a ładnie. Jakby ktoś jej nie znał i nie wiedział to by się nie zorientował
ja nie! ale znam takie osoby to pracochłonne zajęcie!
u mnie w pracy to różnie z tym mistrzostwem wykonania, ale niektórym ładnie
Też jeszcze nie widziałam w znajomych sztucznych rzęs....
Nie wyobrażam sobie założenia sztucznych rzęs- na pewno bardzo by mi przeszkadzały
[quote=hallina]Nie wyobrażam sobie założenia sztucznych rzęs- na pewno bardzo by mi przeszkadzały[/quote]
można się przyzwyczaić ale fajne to nie jest
U mnie dominuje strój na ludzie-zima : dżinsy, swetry, a latem : jakaś prosta bluzka, letnie spodnie z materiału i sandały.
Ja mam bardziej sportowy na co dzień, ale na wyjątkowe okazje lubię klasyczną elegancję...
Ja zazwyczaj na skromnie się staram ubierać. czyli jakaś bluzka, kardigan, jeansy rurki i jakieś buty pół elegancko pół sportowe
Ja teraz stawiam na luźne przewiewne ubrania w jasnych kolorach, bo w końcu ma być gorąco:)
Ja z kolei bardzo często odwiedzam internetowy sklep: https://infinityfashion.pl/. Jeśli szukacie ciekawych inspiracji modowych, cenicie sobie zarówno styl, jak i wygodę, to myślę, że właśnie ta marka odzieżowa spełni Wasze oczekiwania.
Ja zawsze wybieram coś luźnego - nienawidzę dusić się w rzeczach obcisłych. Moje ukochane torby zastępuje ostatnio plecakami, dla zdrowszego kręgosłupa ogólnie lato kocham, bo mogę nosić sukienki!
U mnie bardzo na luzie wolę casual od elegancji
czasem kobiecy, czasem rockowo/sportowy
Szczerze nie mam konkretnego, ale lubię wychodzić w jeansach, ładnej bluzce na dwór.
Za to w domu w noszę przeważnie, spodnie dresowe i dresową bluzę.
Bardzo lubię nosić jeansy Judy, a z bluzy do spodni dresowych .
Rzadko noszę jeansy i dresy, wolę bardziej elegancką klasykę albo kobiece sukienki.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź