Temat: Jakie gry komputerowe polecacie
Cześć. Czy są tutaj dziewczyny, ktore grają? Jakie gry komputerowe możecie mi polecić? W jaki sposób relaksujecie sie po pracy?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć. Czy są tutaj dziewczyny, ktore grają? Jakie gry komputerowe możecie mi polecić? W jaki sposób relaksujecie sie po pracy?
Ja lubi gry logiczne. W gry akcji nigdy nie bylam dobra, jednak jeśli chodzi o gry logiczne to o wiele bardziej przewyższam w nich swojego męża ( przegrywa ze mną we wszystkich strategiach tak wiec pryszedł czas kiedy już więcej nie chciał ze mną grać - przegrywanie z własną kobietą ciężko mu jednak przychodziło....).
Ciekawe są gry typu ucieczka
Znajdujemy się w pokoju, z którego nie ma wyjścia i jedyne rozwiązanie to znalezienie drogi za pomocą znajdujących się w nim przedmiotów.
Lubię Heroes of Might & Magic w wersji na PC i online również. Przez lata grałam w The Settlers Online, ale ta gra straciła już swój klimat. Za to nawiązałam w niej niezwykłe znajomości.
Dawno w nic nie grałam. Nie było czasu. Może teraz na feriach włączę i sprawdzę, czy jeszcze mnie to pociąga, czy znudzi/zmęczy po kilku minutach. Na pewno nie poświęcę się wyłącznie temu, bo już naprawdę szkoda cennych godzin, tylko zrobię to słuchając faceta przez telefon, albo audycji radiowej 2w1
Ja aktualnie gram na PS4 w nowego Spider-Mana. Gra jest niesamowita
Polecam Wiedźmina - świetny dla młodszych i starszych:)
Przez tą całą epidemię zaczęłam grać w GOTWIC (Game of throne - Winter is coming) i mnie wsysnęło Przeglądarkowa, popularna, oblegana.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź