Odp: Kręcone włosy
jak to dzieci, albo TV albo komp, jeszcze jak teraz taka pogoda fatalna...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak to dzieci, albo TV albo komp, jeszcze jak teraz taka pogoda fatalna...
Dekoder nie ma związku jaki jest telewizor...a moja to non stop piłuje Mini Mini.....
u mnie jest coś z 6 obracanych notorycznie, a ja już dostają świra od tych paskudnych niejednokrotnie bajek...
ja mam 4 programy i dlatego nie lubię włączać telewizora co wychodzi mi na dobre.Uważam że telewizor to wyjadacz czasu
dla mnie bardziej wyjadacz prądu...
zawsze wciągnie nawet jak nie ma nic ciekawego
[quote=asiula83]a propo reklam .... już na tvn to chyba z 10-15 min one lecą - tak ja tam nie lubię nic oglądać bo ... nerwy normalnie puszczają[/quote]
a mi reklamy nie przeszkadzają, lubię jak są np. w przerwach filmu wieczorem, bo mogę wtedy na szybciutko do kuchni skoczyć, sniadanko do pracy naszykować, albo lecę głowę umyć, lub herbatkę zrobic
a ja nienawidzę reklam! no chyba, że muszę siusiu
nie mam nic przeciwko kilku reklamom, ale nie tak żeby przeciągały się do 20minut!
mnie też denerwują, a już niektóre, to są koszmarne..,
najgorsza dla mnie to DANIO ..... z tym głodem -
a dla mnie z ubezpieczeniami i tym głupkiem co pograć chce sobie.........dom wariatów
ja nie lubie tych z turbo dymoment czy coś takiego
[quote=Beata]ja nie lubie tych z turbo dymoment czy coś takiego[/quote]
też nie lubię tych reklam ;/
wogóle reklamy są głupie
bardzo dobre podsumowanie i kropka.
he he he he święte słowa
słowa które napisała by pewnie nie jedna z nas
ja wszelkich proszków do prania nie cierpię... ale sąteż i takie reklamy, które lubię
z tych co lubię to chyba heineken - jak Panie wchodzą i piszczą na widok szafy - w niej butki, sweterki ładnie poukładane, a tu nagle WRZASK mężczyzn .... na widok piwa - he he he jak oni się cieszą - jak dzieci
nie ma takiej którą lubię, czasem pojawi się taka, która jest pięknie zrobiona, była taka z samochodem i jaguarem - zwierzątkiem, a kiedyś z czarnym arabem, co za koń!
umiesz jeździć konno - bo ja nie
umiem i czasem nawet jeszcze odwiedzę stadninę, tylko mój syn nie lubi i nie za bardzo mam jak chodzić
to ja moge zaprosić do stadniny moich rodziców jest w pieknym miejscu niedaleko jeziorka
o jacie, ale zazdroszczę, a w której części Polski należy szukać?
Ja kiedyś jeżdziłam na koniku a teraz to już nie....
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź