Temat: Gdzie upolować promocje online?
Hej  Czy macie jakieś sprawdzone sposoby na tańsze zakupy przez internet? Póki były wyprzedaże poświąteczne to bez problemu wyłapałam fajne okazje w sklepach. Ale teraz nie bardzo mam pamięć do czytania newsletterów czy zaglądania na stronę, żeby sprawdzać czy są promocje. Może podpowiecie jak nie zbankrutować, kupując przez internet?
 Czy macie jakieś sprawdzone sposoby na tańsze zakupy przez internet? Póki były wyprzedaże poświąteczne to bez problemu wyłapałam fajne okazje w sklepach. Ale teraz nie bardzo mam pamięć do czytania newsletterów czy zaglądania na stronę, żeby sprawdzać czy są promocje. Może podpowiecie jak nie zbankrutować, kupując przez internet? 

Zainstalowałam tego Peppera, ale nie mogłam trafić na nic wartego uwagi i nie wiem, czy ja źle szukałam, czy o co chodzi, czy po prostu akurat w tym czasie nie było nic fajnego.
 Zainstalowałam tego Peppera, ale nie mogłam trafić na nic wartego uwagi i nie wiem, czy ja źle szukałam, czy o co chodzi, czy po prostu akurat w tym czasie nie było nic fajnego. korzystam z tej stronki juz dobre kilka miesiecy i dzieki niej trafilam na wieeeele fajnych promocji
 korzystam z tej stronki juz dobre kilka miesiecy i dzieki niej trafilam na wieeeele fajnych promocji  i odkrylam tez sporo nowych butikow (glownie poluję na rabaty na odzież).
 i odkrylam tez sporo nowych butikow (glownie poluję na rabaty na odzież).