Temat: Kamerzysta/Fotograf
Co wybierzecie, wybrałyście na uroczystość ślubną kamerzystę czy fotografa, a może i jednego i drugiego?
Jak przeglądam filmowe nagrania w formie teledysków to tez chciałbym posiadać tego rodzaju pamiątkę ze swoje ślubu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co wybierzecie, wybrałyście na uroczystość ślubną kamerzystę czy fotografa, a może i jednego i drugiego?
Jak przeglądam filmowe nagrania w formie teledysków to tez chciałbym posiadać tego rodzaju pamiątkę ze swoje ślubu.
Ja bym chciała mieć sesję ślubną poza imprezą weselną w jakimś ciekawym miejscu (np. arboretum lub ogród botaniczny), a na weselu tylko kamerzystę.
Ja miałam sesję ślubną poza imprezą weselną. Polecam, pamiątka na zawsze w dodatku zdjęcia są po prostu piękne. Byłam z początku nastawiona na sesje ślubną w plenerze.
Świetny krajobraz Na weselu mieliśmy kamerzystę.
Ostatnio edytowany przez elanowakowska (2016-06-27 12:32:46)
Bardzo dobrego fotografa znajdziesz w Gdańsku . Z tego co czytałam możesz robią i sesje plenerowe i studyjne . Doświadczenie mają więc o to nie musisz się martwić .
Koleżanka miała sesję ślubną w starym tramwaju z 1928 r., wyszło super
Jeszcze nie wiem na razie wybieram salę. Od tego muszę zacząć bo mam dużo gości przyjezdnych i muszę ich gdzieś przenocować. Potem cała reszta.
Koniecznie zajrzyjcie sobie tutaj, on robi naprawdę świetne zdjęcia, które można sobie obejrzeć na jego stronie. Osobiście uważam, że warto wynająć go na swój ślub.
A powiedźcie mi, czy macie podobne jak ja wrażenie, że kiedy mówimy o fotografach, od razu na myśl przychodzą Was zdjęcia z wesela?? Mamy w końcu także wiele innych możliwości, jak chociażby fotograf na chrzest i jestem pewna, że warto się zdecydować na takie, profesjonalne zdjęcia. Dzięki nim bowiem na dłużej zachowamy piękne wspomnienia.
Witam serdecznie, u mnie na weselu był fotograf . Mogę polecić go w 100 procentach, jest naprawdę świetnym specjalistą, zrobił kreatywne i pomysłowe zdjęcia, które wyglądają naprawdę fajnie i będą pamiątką na całe życie:)
U mnie był jedynie fotograf. Z kamerzysty zrezygnowaliśmy, bo stwierdziliśmy że szkoda kasy, lepiej wziąć lepszego fotografa. Zdjecia u nas robił Pan Patryk. Mamy przepiękną pamiątkę na całe życie
Zdjęcia na pewno ale nad kamerą sie jeszcze zastanawiamy, nie wiem czy to nie bedzie ludzi spinało no i nas jeszcze mamy troche czasu na zastanowienie, musze sobie przejrzec oferty kamerzystów z okolicy czy mi sie cos wyjątkowo spodoba na ich stronach
U mnie był fotograf i filmowiec. stworzył dla nas przecudowny, krótki i emocjonalny film ślubny <3
Koniecznie dobry fotograf, filmu nie musiałabym mieć, ale zdjęcia muszą być piękne:)
Tak, jednak profesjonalne zdjęcie to nie to samo co selfie z telefonu, mają swój klimat...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź