Odp: Mezoterapia igłowa - gdzie w Warszawie?
Ja byłam na mezoterapii bezigłowej w Warszawie i byłam bardzo zadowolona z efektów. Także nie zgadzam, że nie przynosi ona efektów.
Ostatnio edytowany przez milenka (2018-01-24 11:27:43)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja byłam na mezoterapii bezigłowej w Warszawie i byłam bardzo zadowolona z efektów. Także nie zgadzam, że nie przynosi ona efektów.
Ostatnio edytowany przez milenka (2018-01-24 11:27:43)
> lilianka napisał/a:
> Polecacie jakis salon warszawski, w który wykonują mi ten zabieg, nie krzywdząc mnie? Wrzucajcie jakies swoje typy i piszcie dlaczego właśnie ten przypadł Wam do gustu
lilianka Nie jest to duża klinika, ale właściciel ma ogromną wiedzę na temat medycyny estetycznej i podchodzi uczciwie do klientek. Na pewno Cię nie skrzywdzą
Korzystałam w Warszawie, i szczerze polecam. CZĘSTOTLIWOŚĆ: 3 zabiegi co 3 tygodnie
CENA – od 400 zł. w zależności od ilości zużytego materiału.
Robiłam mezoterapię na twarz, głównie zależało mi na poprawie okolic oczy i czoła. I faktycznie pozbyłam się zmarszczek, które były moim utrapieniem. Już po pierwszym zabiegu widziałam wyraźną poprawę, a po skończonej serii wreszcie wyglądam lepiej.
Super efekt! Profesjonalnie, bezpiecznie, jestem zachwycona i wszystkim polecam ten zabieg i miejsce!
Mezoterapia potrafi zdziałać cuda w wielu przypadkach, sama jestem tego przykładem Jeżeli o mnie chodzi to polecam zabiegi w akademi medycyny estetycznej na Ursynowie w Warszawie
Ostatnio edytowany przez marta80 (2018-09-29 21:43:38)
Ja robiłam mezoterapie z wykorzystaniem osocza bogatopłytkowego.
nie mam pojęcia
> marta80 napisał/a:
> Mezoterapia potrafi zdziałać cuda w wielu przypadkach, sama jestem tego przykładem Jeżeli o mnie chodzi to polecam zabiegi w akademi medycyny estetycznej na Ursynowie w Warszawie
Moja siostra była ich pacjentką i też sobie chwaliła. Tylko, że ona miała kilka zabiegów na usta. Nie wiedziałam, że mają też mezoterapie.
Całkiem fajnie pokazują efekty zabiegów https://ursynow-ame.pl/zabiegi/mezoterapia/
Ooo... własnie szukam dla siebie, muszę w końcu zrobić mezoterapię, bo już od roku się z tym noszę. Widzę, że cena tutaj niezła, a efekty też wyglądają bardzo dobrze na zdjęciach.
Marta, czyli rozumiem, że jesteś zadowolona z efektów w AME? Umówię się jutro.
Mezoterapię miałam wykonywaną w Beauty Address przy Inflackiej - potrzebne było wykonanie kilku zabiegów, ale efekt jaki udało nam się osiągnąć mnie zadowala (moim głównym celem było spłycenie zmarszczek).
Ja robiłam mezoterapię w Stargardzie u Romańczuka i ma dobre ceny. Zabieg skuteczny, ale zastanawiam się już na kwasem hialuronowym na zmarszczki. Sprawdzała któraś?
Zabieg mezoterapii cienkoigłowej przeprowadzają na pewno w klinice urody. Ja po zimie zapisałam się do nich na zabieg w celu regeneracji i rewitalizacji skóry. Bardzo jestem zadowolona z efektu
Słuchaj, a nie wolisz isc na wypełnianie kwasem hialuronowym? w Warszawie to profesjonalna klinika medycyna estetyczna, mają tam nowoczesny sprzęt, doświadczonych lekarzy, każdy doradzi, podpowie, ma takie rozsadne podejscie do medycyny estetycznej. Mi, z racji dosc mlodego wieku (28 lat) poradzila kwas. A skarżyłam sie glownie na gorsza kondycje skory- malo jedrna, troche tez zmeczona stresem, szybkim tempem zycia. Po zabiegu jest spora roznica!! W dotyku czuc miekkosc, jedrnosc, a na pierwszy rzut oka no to widze, ze jest ladniejszy koloryt,skora jest taka dotleniona itp.
klinika na Białostockiej - pełna profeska i ceny jak na warszawę niezłe. Poza tym mają świetnych lekarzy, szczególnie doktor Maj. Ja do niej najcześciej chodzę na zabiegi.
W klinikach mają profesjonalny sprzęt, bardzo dużo zabiegów do wyboru, więc najlepiej tam robić mezoterapię.
Mnie igły przerażają, nie poszłabym na taki zabieg...
Mezoterapia igłowa jest na pewno świetną terapią uzupełniającą jeśli chodzi np o wypadanie włosów.
Na skórę też działa super!
Ja bym poszła na taki zabieg, gdyby był tańszy...
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź